Οι Τούρκοι θα στρέψουν τα νατοϊκά όπλα κατά της Ελλάδας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Τουρκία δεν είναι σύμμαχος, είναι εχθρός!!

Ο πολυλογάς τούρκος ΥΠΕΞ σε άλλη μία επίδειξη, δια της γνωστής τούρκικης κλάψας μετά θρασύτατος τί δήλωσε; Δήλωσε ότι οι ΗΠΑ διέκοψαν την πολιτική των ίσων αποστάσεων μεταξύ Ελλάδας Τουρκίας και (ιδού και η απειλή) αυτό θα έχει συνέπειες, ή κάτι τέτοιο. ΚΛΑΨΑ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΑΠΕΙΛΗ, να λοιπόν το διαχρονικό τραγούδι που συνεχίζει ο τούρκος, αφού πάντα τους έβγαινε.

Πού τις είδε στο παρελθόν τις ίσες αποστάσεις; Την άμετρη υποστήριξη της Αμερικής προς Τουρκία, ένεκα Ιντσιρλίκ, σε σύγκριση με την Ελλάδα, την έβλεπαν και την πασάριζαν ως «ίσες αποστάσεις»; Η αιματοβαμμένη Κύπρος από το καταχθόνιο σχέδιο Κίσιντζερ, που επανεμφανίσθηκε, χωρίς λόγο, στην επικαιρότητα προ τινος, ήταν ίσες αποστάσεις;

Η μή επέκταση των Ελληνικών χωρικών χώρων σε αέρα και θάλασσα, ως και η ανοχή σε κάθε τουρκική θρασύτητα τα τελευταία πενήντα χρόνια, είναι ίσες αποστάσεις; Μέχρι χτες ακόμα ίσχυε συμπαραγωγή, ναι συμπαραγωγή των μαχητικών F35 μεταξύ Τουρκίας με τις ΗΠΑ. Ηταν και αυτό ίσες αποστάσεις; Και τόσα αμέτρητα άλλα επιδεικτικής ανοχής των (υπό εκβιασμό και με το γνωστό  αζημίωτο/γλείψιμο προς εις ΗΠΑ ισχυρούς) δεκαετίες τώρα είναι ίσες αποστάσεις; Η σημερινή σχέση των στο περίπου μεταξύ μας ίσων αποστάσεων οι Τούρκοι την μετατρέπουν σε κατάφωρη εις βάρος τους αδικία, και έτσι προσπαθούν να την πασάρουν διεθνώς με μοχλό Αμερικανούς αξιωματούχους που περιέργως δρουν ως «εκπρόσωποι» κυρίως εντός του Αμερικανικού Κονγκρέσου.

Η λίαν περίεργη πρόταση του Λευκού Οίκου προς το Κονγκρέσο για να πουληθούν στην Τουρκία μαχητικά τελευταίας γενιάς F16 άνευ του όρου να μην χρησιμοποιηθούν εναντίων συμμάχων χωρών του ΝΑΤΟ, που η Τουρκία δεν το δέχεται, πού αποσκοπεί; Αναμένει μήπως ο κομπιάζων σε αυτά Μπλίνκεν να χρησιμοποιηθούν εναντίον των εχθρών της συμμαχίας; Αφού οι στενότεροι φίλοι των εχθρών αυτής ταύτης της συμμαχίας του ΝΑΤΟ, είναι οι Τούρκοι!! Η αυριανή συνάντηση των ΥΠΕΞ των ΗΠΑ και Τουρκίας θα καθορίσει κάποιες προς συμπψηφισμό διατάξεις της ειλημμένης απόφασης Μπαιντεν να τους τα προμηθεύσει. Είναι όμως βέβαιο 100% πως αν τελικά οι Τούρκοι τα προμηθευτούν έστω και υπό όρους, μή χρήσης εναντίον της Ελλάδας, θα τους παραβιάσουν αμέσως με προσχήματα όπως «κινδυνεύουμε αμυνόσαστε» σε άριστα προετοιμασμένες προς τούτο προβοκάτσιες. Τώρα το τί θα συμβεί αύριο στο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, ας ευχηθούμε να μην το μάθουμε στο πεδίο όπως λένε χρησιμοποιώντας τα επίμαχα μαχητικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ