Μάτι: Τρομερές καταγγελίες χαροκαμένης μάνας για φυγάδευση ενόχων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αθηνά Μουτάφη ζήτησε μια δίκαιη δίκη για την φωτιά στο Μάτι, χαρακτηρίζοντας “απαράδεκτη” την αναβάθμιση των κατηγορουμένων.

Σαφέστατες αιχμές για την στάση του πρωθυπουργού όσον αφορά την δίκη για το Μάτι άφησε η Αθηνά Μουτάφη, η μητέρα που είδε τον γιο της να χάνει τη ζωή του στην θάλασσα, όπου είχαν καταφύγει προκειμένου να σωθούν από τις φλόγες.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ στην εκπομπή Αταίριαστοι: “Με τρελαίνει που ο πρωθυπουργός αναβάθμισε κατηγορούμενους”.

https://twitter.com/giorgosapt/status/1615335415615229954?s=61&t=KwHQBqEDXjRvuoR36cDuzA

“Η πρόεδρος μίλησε για μια δίκαιη δίκη. Εγώ παρακαλάω να είναι έτσι. Αλλά πώς μπορεί να είναι δίκαιη από την στιγμή που λείπει η αστυνομία και το λιμενικό από αυτή τη δίκη. Και το λιμενικό αυτοαθωώθηκε από μόνο του. Δηλαδή έγινε μια δίκη μεταξύ τους και αθωωθήκαν.

Και οι αναβαθμίσεις που έκανε ο πρωθυπουργός στους κατηγορούμενους. Έπρεπε να τους βγάλει σε διαθεσιμότητα, να γίνει η δίκη, να αποδειχθεί αν φταίγανε ή όχι και μετά ας έκανε ό,τι ήθελε. Όχι να κατηγορούνται για εγκλήματα και να τους κάνει αρχηγούς. Αυτό είναι απαράδεκτο. Εμένα αυτό με τρελαίνει” ανέφερε χαρακτηριστικά η κ.Μουτάφη.

Με πληροφορίες απο το news247.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ