Καταντήσαμε να κλέβουν από τσάντες μέχρι καντήλια και λάδι στα νεκροταφεία – Φοβουνται οι χήρες και οι ηλικιωμένες να πάνε στους τάφους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτες περιπτώσεις κλοπών στα κοιμητήρια της συμπρωτεύουσας, με τους θρασύτατους δράστες να φτάνουν στο σημείο να ανοίγουν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα ατόμων που επισκέπτονται τους αγαπημένους τους και να κλέβουν ακόμα και τα μπουκάλια με τα λάδια που υπάρχουν στους τάφους για τα καντήλια!

Κάνουν σκέψεις για τοποθέτηση καμερών

Καντήλια, λάδια, σταυρούς είναι μεταξύ των κλοπιμαίων από νεκροταφεία της Θεσσαλονίκης. «Το φαινόμενο δεν είναι καινούριο, ιδιαίτερα για τους σταυρούς και τα καντήλια αφού μπορούν να τα λιώσουν και να τα πουλήσουν διότι κάποια είναι μπρούτζινα και χάλκινα. Δεν νομίζω πως είναι βρώσιμο το λάδι. Μπορεί να τα κλέβουν λόγω εσωτερικού ανταγωνισμού των ατόμων που είναι στα καντήλια» είπε ο ιδιοκτήτης οίκου τελετών Κωνσταντίνος Μπαμπούλας. «Στα ανατολικά και δυτικά κοιμητήρια υπάρχουν περιστατικά κλοπής που μας έχουν ανησυχήσει. Εχουν γίνει ενέργειες αλλά δεν άλλαξε κάτι», σημείωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μία προσπάθεια καταπολέμησης του φαινομένου δεν αποκλείεται να τοποθετηθούν κάμερες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ