Διασυρμός της Δομνας Μιχαηλίδου απο την δικηγορο της 12χρονης: Στοχοποίησε το παιδί και το εγκατέλειψε χωρίς καμία βοήθεια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οργή προκαλούν οι καταγγελίες της δικηγόρου της οικογένειας της 12χρονης από τον Κολωνο για την υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία σύμφωνα με την ίδια όχι μόνο στοχοιποίησε το κοριτσάκι αποκαλύπτοντας που μένει και σε ποιο σχολείο πηγαίνει, αλλά παράλληλα ψεύδεται για την κατ’ οίκον διδασκαλία, την ώρα που έχει αφήσει το κοριτσάκι και την οικογένειά του στο έλεός τους, χωρίς καμία πρόνοια.

Η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Ασπασία Ταραχοπούλου, μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη, για την υπόθεση του κοριτσιού που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας από τον Ηλία Μίχο και τους παιδοβιαστές «πελάτες» του (οι περισσότεροι εκ των οποίων παραμένουν ασύλληπτοι), κατακεραύνωσε την Δόμνα Μιχαηλίδου που θέλει να εμφανίζεται ως… προστάτιδα των αδύναμων, αλλά στην ουσία παραμένει άπραγη και εστιάζει στα επικοινωνιακά παιχνίδια.

«Προσπαθούμε τόσο καιρό να διαφυλάξουμε τα στοιχεία και τον τόπο διαμονής του παιδιού ως κόρη οφθαλμού, έχω παρακαλέσει όλους τους δημοσιογράφους και τους παρουσιαστέςπροσωπικά και ενώ προσπαθούμε να προστατέψουμε το παιδί με νύχια και με δόντια, έρχεται η υφυπουργός και αποκαλύπτει πού βρίσκεται η 12χρονη, σε ποιο σχολείο πηγαίνει η ίδια και ο αδελφός της», κατήγγειλε η δικηγόρος της οικογένειας.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε, η Μιχαηλίδου λέει ψέματα ισχυριζόμενη ότι η 12χρονη  δέχεται η μικρή κατ’ οίκον διδασκαλία: «Έχουμε κάνει πολλές αιτήσεις και ουδείς έχει ανταποκριθεί ως σήμερα» είπε και πρόσθεσε ότι η μόνη παροχή που δέχτηκε το παιδί από το κράτος είναι ένας παιδοψυχολόγος που «πρέπει να κάνει 100 χιλιόμετρα πήγαινε-έλα για να δει το παιδί».

«Δεν έχουμε καμία βοήθεια, δεν υπάρχει καμία κοινωνική μέριμνα για την οικογένεια από την Πολιτεία. Μόνο από ιδιώτες αλληλέγγυους. Η Πολιτεία έχει δώσει μόνο δύο γάλατα εβαπορέ και δύο πακέτα μακαρόνια» είπε η Ασπασία Ταραχοπούλου και αποκάλυψε ότι ο γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Σταμάτης, έχει υποσχεθεί εδώ και μήνες μία κουκέτα «γιατί τα δύο αδέλφια κοιμούνται σε έναν σπασμένο καναπέ», ωστόσο ούτε αυτό δεν ήταν ικανοί να πραγματοποιήσουν.

Μόνο ντροπή!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ