Άγριο ξύλο σε ΕΠΑΛ στο Λουτράκι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο ΚΑΤ νοσηλεύεται ένας μαθητής της Β’ Λυκείου του 2ου ΕΠΑΛ Λουτρακίου με σοβαρά κατάγματα στη γνάθο από την άγρια, ξαφνική και αναίτια επίθεση που δέχτηκε από ένα άλλο μαθητή ο οποίος τον ξυλοκόπησε άγρια!

Σύμφωνα με το  loutrakiblog.gr, το περιστατικό σημειώθηκε πριν αρκετά 24ωρα καθώς ο μαθητής νοσηλεύεται στο ΚΑΤ από τις 16 Ιανουαρίου.

Εκείνη την ημέρα, ένας 22χρονος εξωσχολικός έπιασε την κουβέντα με τον μαθητή την στιγμή του διαλείμματος ενώ πήγαινε στο 1ο ΕΠΑΛ για εργαστήρια. Την στιγμή που του είχε αποσπάσει την προσοχή, ένας ανήλικος μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ του επιτέθηκε πισώπλατα και άρχισε να τον χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές!

Αν και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία του ξυλοδαρμού, πιθανότατα ο ανήλικος δράστης ζήλεψε που ο 16χρονος είναι φίλος με την κοπέλα του!

Η ίδια πηγή αναφέρει πως μετά την επίθεση, ο 16χρονος κείτονταν αιμόφυρτος στο προαύλιο χωρίς να δεχτεί καμία απολύτως βοήθεια από τους καθηγητές του που αδιαφόρησαν πλήρως για αυτό που είχε συμβεί.

Μάλιστα, η μητέρα του 16χρονου υποστηρίζει ότι πληροφορήθηκε για το γεγονός από το ίδιο το παιδί και όταν τηλεφώνησε στο σχολείο να ενημερωθεί κανείς δεν γνώριζε το παραμικρό!

Ο πατέρας πήγε στο σχολείο,πήρε το παιδί και το μετέφερε με το αυτοκίνητο στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Εκεί, οι γιατροί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, αλλά μετά από διαγνωστικό και ακτινολογικό έλεγχο, έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του μαθητή στο ΚΑΤ.

Αύριο, ο μαθητής αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργείο προκειμένου να του τοποθετηθούν λάμες στη γνάθο!

Οι γονείς του 16χρονου έχουν καταθέσει μήνυση κατά παντός υπεύθυνου στην αστυνομία.

Τι λένε οι διευθυντές

Ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ επιβεβαίωσε το περιστατικό και ανέφερε πως ενημέρωσε τους γονείς να έρθουν να παραλάβουν τα παιδιά τους, ωστόσο, δεν θέλησε να προβεί σε άλλες δηλώσεις.

Η διευθύντρια του 2ου ΕΠΑΛ δήλωσε ότι δεν γνωρίζει για το περιστατικό και δεν μπορεί να κάνει δηλώσεις.

Η δευτεροβάθμια εκπαίδευση ενημερώθηκε μεν για το περιστατικό, όχι όμως για τη σοβαρότητά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ