Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Χαμός με τον Γιώργο Λιάγκα και την Μαρια Αναστασοπούλου: Θέλει να την αρπάξει απο τον Γιώργο Παπαδακη για να ανεβει η εκπομπή του που εχει πάρει την κατηφόρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα άρχισαν οταν την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου ο Γιώργος Λιάγκας είχε την τύχη να εχει στο πλευρό του στην κάλυψη της κηδείας του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου την καπάτσα Μαρια Αναστασοπούλου με αποτέλεσμα να εχει ξεσπάσει ένας ανελέητος πολεμος για τα μάτια της όμορφης Μαριας τον οποιο προσπαθουν να καλύψουν μην τους παρουν στο ψιλό τα υπόλοιπα καναλια.

Ένα πρωινό λοιπόν ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να πετάξει το γάντι στον παρουσιαστή του Πρωινού και φυσικά εκείνος το σήκωσε και απάντησε με χιούμορ.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε πως «έχω επηρεαστεί από τον Λιάγκα. Είναι απαγορευμένος αυτός εδώ ο χώρος στον Λιάγκα. Ο Λιάγκας δεν θα έρθει ποτέ εδώ. Ποτέ. Και γω του έχω φοβερή αγάπη αλλά δεν καλοβλέπω τίποτα από την εκπομπή του».

«Έλα μωρέ, τι είναι. Ασχημάντρας είναι, δεν ξέρει να ντύνεται, αψύς είναι… Και λέω τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο! Ο Γιώργος είναι φίλος μουπρόσθεσε ο παρουσιαστής του Καλημέρα Ελλάδα φτιάχνοντας το μαντηλάκι στο τσεπάκι του.

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας αποκρίθηκε πως:

τι γίνεται ρε Μαρία; Ήρθες εδώ και έχεις φέρει τον τρωικό πόλεμο στον ΑΝΤ1! Λοιπόν, για να μην παρεξηγηθούμε, κάνουμε πλάκα. Επειδή γράφτηκαν και διάφορες ηλιθιότητες και βλακείες από ανθρώπους που προφανώς έχουν μέσα τους απωθημένα αλλά ας το κοιτάξουν. Προφανώς όταν ήταν δικιά μου σκέψη να έρθει η Μαρία για να κάνουμε έναν μαραθώνιο εδώ όλοι μαζί οι δημοσιογράφοι, τον πρώτο που ρώτησα ήταν ο Γιώργος και προφανώς είπε με μεγάλη χαρά ναι. Είμαστε πολύ φίλοι με τον Γιώργο και δεν έχουμε ανταγωνισμό. Είναι τιμή μου που με τιμά με την φιλία του καταρχήν και όλα τα άλλα είναι μπαρμπούτζαλα. Και βέβαια δεν υπάρχει κανένα θέμα γιατί διάβασα διάφορα.

Από την άλλη, Γιώργο, αν θες να μας την δίνεις μια φορά την εβδομάδα… Με χαρά! Η Μαρία αποφασίζει μόνη της, δεν έχει ανάγκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ