Οργή για Δόμνα Μιχαηλίδου: Αποκάλυψε πού μένει και πού πάει σχολείο η 12χρονη που βιάστηκε στο Κολωνό

Βιασμός 12χρονης: "Η κα Μιχαηλίδου χρησιμοποιεί ακόμα και τις ζωές των κακοποιημένων παιδιών ως ντεκόρ για την προεκλογική της εκστρατεία" καταγγέλλει ο Νάσος Ηλιόπουλος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βιασμός 12χρονης: Όχι μόνο αποκάλυψε πού βρίσκεται η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό αλλά μιλώντας στη Βουλή προχώρησε και σε ανακρίβειες, «Η πραγματικότητα είναι ότι το παιδί δεν έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα κατ’ οίκον εκπαίδευσης, ότι δεν χορηγείται στο νοικοκυριό το ΚΕΑ (ΕΕΕ) και ότι για την εβδομαδιαία συνάντηση με ψυχολόγο είναι αναγκασμένη να διανύει απόσταση 100 χλμ» τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ

Γι αυτό μίλησε στο Kontra η δικηγόρος της οικογένειας και κατήγγειλε την υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας για ψευδή ισχυρισμό περί κατ’ οίκον διδασκαλίας και τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία κοινωνική μέριμνα για την οικογένεια – Από την εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ 19.01.2023 που παρουσιάζουν ο Φοίβος Κλαυδιανός, ο Κώστας Πουλακίδας και ο Σπύρος Σουρμελίδης

Η ανάρτηση Ηλιόπουλου:

Ο υπεύθυνος επικοινωνιακής στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία κατηγορεί την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας πως χρησιμοποιεί ακόμα και τις ζωές των κακοποιημένων παιδιών ως ντεκόρ για την προεκλογική της εκστρατεία, υποστηρίζοντας πως στην περίπτωση της 12χρονης από τον Κολωνό ξεπέρασε κάθε όριο.

Η κα Μιχαηλίδου χρησιμοποιεί ακόμα και τις ζωές των κακοποιημένων παιδιών ως ντεκόρ για την προεκλογική της εκστρατεία. Στην περίπτωση της 12χρονης από τον Κολωνό ξεπέρασε κάθε όριο.
Η δικηγόρος του κοριτσιού αποκάλυψε σε συνομιλία της με τους Γιώργο Μελιγκώνη και Γιώργο Τραπεζιώτη στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο», ότι η κα Μιχαηλίδου με τοποθετήσεις της έχει παραβιάσει κάθε αρχή προστασίας των προσωπικών δεδομένων ενός κακοποιημένου παιδιού. Ταυτόχρονα είπε μια σειρά από ψέματα.
Η πραγματικότητα είναι ότι:
– Το παιδί δεν έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα κατ’ οίκον εκπαίδευσης.
– Δεν χορηγείται στο νοικοκυριό το ΚΕΑ (ΕΕΕ).
– Για την εβδομαδιαία συνάντηση με ψυχολόγο είναι αναγκασμένη να διανύει απόσταση 100 χλμ.
Η επικοινωνιακή και ψηφοθηρική αντιμετώπιση θεμάτων προστασίας προσωπικών δεδομένων ευάλωτων και κακοποιημένων παιδιών, δεν μπορεί να κρύψει την πραγματικότητα.
Η πολιτική που υλοποιεί η κα Μιχαηλίδου, μέσα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχει οδηγήσει σε νέα όξυνση της παιδικής φτώχειας. Το αίτημα της πολιτικής αλλαγής είναι ταυτόχρονα και αίτημα για τη δημιουργία ενός ισχυρού πλαισίου παιδικής προστασίας.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ