Κατερρευσε νεκροταφείο στην Ιταλία – Φέρετρα και τεφροδόχοι κατέληξαν σε χαράδρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν σήμερα Πέμπτη οι επισκέπτες νεκροταφείου στην κωμόπολη Sant’Agata de Goti, στην ευρύτερη περιφέρεια της Νάπολης στην Κάτω Ιταλία, καθώς ένα τμήμα του κατέρρευσε, λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας στην περιοχή.

Ως αποτέλεσμα, περίπου 20 φέρετρα και 80 τεφροδόχοι κατέληξαν σε χαράδρα, με την κατάρρευση να οφείλεται, πιθανότατα, στο γεγονός ότι ανέβηκε η στάθμη του νερού σε παραπόταμο που περνά ακριβώς δίπλα από το νεκροταφείο.

italy nekrotafeioo

«Σεβόμαστε τον πόνο των συγγενών των νεκρών, αλλά ζητάμε κατανόηση και τη μέγιστη δυνατή συνεργασία απ’ όλους, χωρίς άδικη απόδοση ευθυνών», δήλωσε ο δήμαρχος του Sant’Agata de Goti, Σαλβατόρε Ρίτσιο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

italy nekrotafeioooo

Ωστόσο, κάποιοι από τους συγγενείς των νεκρών, που τα λείψανά τους κατέληξαν στο βάθος της χαράδρας, ζήτησαν δικαστική παρέμβαση, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν υπάρχουν ευθύνες της τοπικής αυτοδιοίκησης, από τη στιγμή που αρκετοί κάτοικοι της κωμόπολης είχαν επισημάνει εδώ και καιρό τα προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή του νεκροταφείου.

italy nekrotafeiooo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ