Δεύτερη επιστολή Ράμμου στη Βουλή! Ζητά να ενημερώσει για τους ελέγχους της ΑΔΑΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με νέα επιστολή του προς την Βουλή ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος επαναφέρει το αίτημά του να ενημερώσει τη Βουλή. Η επιστολή Ράμμου απευθύνεται στον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Θανάση Μπούρα και κοινοποιείται στον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Θεσμών δεν έχει προγραμματισμένη συνεδρίαση τον Ιανουάριο.

Μεταξύ άλλων Χρ. Ράμμος στην επιστολή του «προς διάλυση των τυχόν δημιουργηθεισών παρεξηγήσεων» επισημαίνει πως «το επίμαχο αίτημα τέθηκε, αυτονοήτως, υπό την τελική δική σας κρίση. Ουδέποτε ισχυρίσθηκα ή άφησα να εννοηθεί ότι θεωρώ ότι το αίτημά μου αυτό δεσμεύει τα όργανα του ελληνικού Κοινοβουλίου. Το γεγονός ότι δεν εξειδίκευσα τα θέματα για τα οποία επιθυμώ να ενημερώσω την Επιτροπή σας οφείλεται στη μέριμνά μου να μην δημοσιοποιηθούν πληροφορίες που κατά τη γνώμη μου πρέπει να δοθούν μόνο ενώπιον της Επιτροπής συνεδριαζούσης κεκλεισμένων των θυρών».

Επίσης διευκρινίζει ότι «θέλω να ενημερώσω επί των αποτελεσμάτων ελέγχων σχετικά με ζητήματα άρσεως του απορρήτου, που έχει διεξαγάγει πρόσφατα η ΑΔΑΕ». Πρόκειται για εκθέσεις που εγκρίθηκαν από την ΑΔΑΕ στις 13 Ιανουαρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ