Εκτέλεσαν εν ψυχρω μέρα μεσημέρι τον 47χρονο “Αμερικάνο” της Καλαμάτας στην καρδιά της πόλης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ώρα αιχμής και σε πολυσύχναστο σημείο στο κέντρο της Καλαμάτας έλυσαν με αίμα και σφαίρες τις διαφορές τους μαφιόζοι, την ώρα που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος υποστηρίζει ότι έχει… μειωθεί η εγκληματικότητα.

Ο 47χρονος μοτοσικλετιστής, τον οποίον παρακολουθούσαν οι εκτελεστές του, δέχτηκε επίθεση ενώ βρισκόταν εν κινήσει, με τους δράστες να του κλείνουν τον δρόμο και να τον ξυλοφορτώνουν, ενώ στη συνέχεια τον πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Ο άνδρας που είχε το παρατσούκλι «Αμερικάνος» ήταν γνωστός στις Αρχές καθώς είχε συλληφθεί για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Μάλιστα, είχε αυτό το προσωνύμιο, καθώς ζούσε για πολλά χρόνια στην Αμερική και τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει στην Καλαμάτα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

kalamatakalamata1kalamata2kalamata3kalamata5kalamata6

(πηγές φωτογραφιών: messinialive.gr, eleftheriaonline.gr, tharrosnews.gr)

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς ο ίδιος ήταν μπλεγμένος με κυκλώματα της νύχτας.

Τον ξυλοκόπησαν και τον πυροβόλησαν στο κέντρο της πόλης

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, περίπου στις 11 το πρωί, στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος, δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο έκλεισαν το δρόμο σε 47χρονο που οδηγούσε μηχανάκι. Στη συνέχεια κατέβηκαν από το όχημα και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία στη μέση του δρόμου για αρκετά λεπτά της ώρας. Λίγο πριν μπουν στο όχημα και εξαφανιστούν, ο ένας από τους δύο τον πυροβόλησε στα πόδια!

Στις εικόνες και τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας διακρίνονται τα δύο οχήματα καθώς και το αίμα από τα τραύματα του 47χρονου στο δρόμο! Ο 47χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ