Έτσι όπως το πάνε οι Αμερικανοί σε λίγο θα ζητούν από την Ελλάδα να στείλει όλα της τα όπλα στην Ουκρανία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άκουσον! Άκουσον! Να στείλει η Ελλάδα στην Ουκρανία άρματα Leopard για να παραδειγματιστεί η Γερμανία και να δώσει άδεια στην Πολωνία για να στείλει τα δικά της Leopard στην Ουκρανία!

Βαβέλ! Και καλά, μας λένε αυτές τις ανοησίες οι γραφειοκράτες της αμερικανικής διοίκησης, πρέπει εμείς να τους λαμβάνουμε τοις μετρητοίς.

Βγήκε πάλι ο «παπαγάλος» της παραλιακής για να μας αποκαλύψει την παραπάνω είδηση. Τις προάλλες τον έβαλαν να γράφει ότι οι ΗΠΑ πιέζουν την Ελλάδα να διώξει από την Κρήτη τους S-300 και τους ΤΟR-Μ1 όπως και τους OSA από τα νησιά για να πάνε στην Ουκρανία!

Μετά του είπαν να μας ειδοποιήσει ότι τα γερμανικά Marder θα αργήσουν να έρθουν στην Ελλάδα γιατί τα πρώτα πρέπει να πάνε στην Ουκρανία που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Τώρα του λένε να μας πει ότι πρέπει η Ελλάδα μαζί τις υπόλοιπες χώρες των «προθύμων» ( πχ Ολλανδία και Φινλανδία) να αποστείλουν έναν συμβολικό μικρό αρμάτων Leonard στην Ουκρανία ώστε να πιεστεί η Γερμανία για να συναινέσει ώστε η Πολωνία να δώσει τα δικά της Leopard στην Ουκρανία.

ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ