Νοσηλεύεται φρουρούμενος ο γυναικοκτόνος της Νίκαιας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μάστιγα εξελίσσονται τα εγκλήματα κατά γυναικών στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια. Αλλά και η έκρηξη των δολοφονιών έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα απέραντο σφαγείο, την ώρα που οι αρμόδιες αρχές έχουν το θράσος να ισχυρίζονται ότι η εγκληματικότητα μειώνεται. Αυτή η πολιτικάντικη στάση της κυβέρνησης είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και δείχνει ότι όχι μόνο δεν έχουν συνειδητοποιήσει την κατάσταση στην ελληνική κοινωνία, αλλά προσπαθούν να την αποκρύψουν, να εξαπατήσουν τους πολίτες, μόνο και μόνο για τα «ψηφαλάκια».

Ο 50χρονος λίγο μετά τις 5.30 τηλεφώνησε σε κατάσταση μέθης στο Αστυνομικό Τμήμα και είπε ότι δολοφόνησε την γυναίκα του.   «Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου. Αν θέλετε ελάτε πάρτε με…» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν στο ισόγειο διαμέρισμα που βρίσκεται επί της οδού Βοσπόρου κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, βρήκαν την γυναίκα νεκρή στον καναπέ του σπιτιού. Δίπλα της ήταν και ο συζυγοκτόνος, ο οποίος εξακολουθούσε να είναι υπό την επήρεια αλκοόλ.

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ο άνδρας προσήχθη, ενώ στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσει τη σορό του θύματος.  Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη εξέταση προέκυψε ότι ο θάνατος προήλθε από στραγγαλισμό με απόφραξη στόματος και μύτης. Επίσης, διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε δύο εκχυμώσεις στην τραχηλική χώρα,  συμβατές με δάχτυλα, και εκχύμωση στο άνω βλέφαρο του αριστερού ματιού.

Με την γιαγιά του στην Σαλαμίνα το παιδί

Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι ο 50χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της γυναικοκτονίας φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές, τελευταία φορά στο Δαφνί. Μετά τη μεταφορά του στο αστυνομικό τμήμα, υπέστη επιληπτική κρίση και διακομίστηκε, συνοδεία αστυνομικών στο νοσοκομείο Αττικόν. Ακόμα δεν έχει καταθέσει.

Το ζευγάρι έχει και μια ανήλικη κόρη, που δεν ήταν στο σπίτι τη στιγμή της δολοφονίας. Το παιδί σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, διαμένει με την γιαγιά του στην Σαλαμίνα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που το παιδί δεν έμενε στη Νίκαια μαζί με τους γονείς του και οι αστυνομικοί το αναζητούν για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει.

γυναικοκτονία Νίκαια

Νίκαια: Με παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας ο δράστης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος, πρώην οικοδόμος, είχε απασχολήσει στο παρελθόν  τις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία. Μάλιστα, από τις πρώτες καταθέσεις γειτόνων του ζευγαριού, προκύπτει ότι είχε κληθεί αρκετές φορές η αστυνομία και είχε πάει στο σπίτι του ζευγαριού στη Νίκαια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε δύο περιπτώσεις, το 2017 και το 2019, η γυναίκα του δεν επιθυμούσε την πιθανή δίωξη του συζύγου της.

Γείτονες ανέφεραν στο MEGA ότι το ζευγάρι καβγάδιζε αρκετά συχνά και ότι ο 50χρονος είχε απειλήσει ξανά στο παρελθόν την σύζυγό του πως θα της κάνει κακό. Σύμφωνα με το OPEN, έξω από το σπίτι βρέθηκαν συνάδελφοι του δράστη που τον αναζητούσαν προκειμένου να πάνε στη δουλειά και είπαν πως δεν μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ