Νίκος Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Τεκμηριώνεται η ενοχή Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης φαίνεται ότι όχι μόνο δεν υποκύπτει στις πιέσεις για στροφή και συνεργασία με τη Ν.Δ. προκειμένου να παραμείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εξουσία, αλλά αντίθετα περνάει ευθέως στην επίθεση και με μήνυμα που σήκωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, κάνει πλέον λόγο για ενοχή Μητσοτάκη.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η συνεργασία Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη, θεωρείται αδύνατη.

Ολόκληρο το μήνυμα του:

Mε καλούσαν επιτακτικά από τα τηλεπαράθυρά βουλευτές της ΝΔ να ενημερωθώ παράνομα για τους λόγους της παρακολούθησής μου από πρόσωπα όπως ο κ. Γεραπετρίτης, που κατόπιν δήλωνε ότι δεν ξέρει τίποτα για την υπόθεση εμπαίζοντας με και περιφρονώντας τη νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού

Εξαρχής απέναντι σε αυτό το σοβαρό ζήτημα για την ποιότητα της Δημοκρατίας μας, η στάση μου ήταν θεσμική προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη και τις Ανεξάρτητες Αρχές.

Τώρα, που οι έρευνες προχώρησαν από την αρμόδια ανεξάρτητη αρχή και ο επικεφαλής της ζητεί να ενημερώσει τη Βουλή, οι βουλευτές της ΝΔ μπλοκάρουν την επίσημη ενημέρωση, που θα διαφωτίσει τον ελληνικό λαό για όλες τις πτυχές αυτής της νοσηρής υπόθεσης, που εξέθεσε τη χώρα διεθνώς

Τι ειρωνία! Αυτοί που με προέτρεπαν να ενημερωθώ κρυφά και στο αφτί, αρνούνται να ενημερωθούν θεσμικά και επίσημα από τον καθ’ ύλην αρμόδιο, κ. Ράμμο.

Αν το σχέδιο του κ. Μητσοτάκη είναι να φτάσει στις εθνικές εκλογές με τους πολίτες στο σκοτάδι, τότε δεν μιλάμε απλά για μια ενορχηστρωμένη επιχείρηση συγκάλυψης, αλλά για την ξεκάθαρη δήλωση ενοχής του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ