Αν δεν είχαν χιούμορ οι Ράδιο Αρβύλα θα απαντούσαν στον Οικονομου με …Μαντούβαλο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χτύπημα «κάτω από την ζώνη» από τον Δημήτρη Οικονόμου στον Αντώνη Κανάκη. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, ανέφερε στο twitter ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

Αν δεν είχαν χιούμορ οι Ράδιο Αρβύλα θα απαντούσαν στον Οικονομου με …Μαντούβαλο!

Οι Ράδιο Αρβύλα, ασχολήθηκαν με την αποχώρηση της δημοσιογράφου από το ΣΚΑΪ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Την Μαρία Αναστασοπούλου πολύ την συμπαθούμε. Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλύτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλύτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη. Γλύτωσε κι αυτή. Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλύτωσε όμως κι αυτή. Κοιτάξτε τα φίδια μία μέρα πριν την διώξουν», αναφέρθηκε στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα.

Στην συνέχεια προβλήθηκε σχετικό απόσπασμα από την τελευταία ημέρα της Ντόρας Κουτροκόη στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ κι όσα της έλεγε τότε ο Δημήτρης Οικονόμου για το κατά πόσο πιστεύει στο μάτι (τη βασκανία).

«Είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι ματιασμένη αυτήν την εποχή; Όχι λέει. Για να δούμε. Και την επόμενη ημέρα… Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε; Αχ, ωραία συναδελφική αλληλεγγύη», σχολίασες δηκτικά ο Αντώνης Κανάκης ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του για το θέμα. Η δημοσιογράφος είχε αποχωρήσει ξαφνικά από την εκπομπή, αφήνοντας μάλιστα αιχμές κατά των συναδέλφων της μπροστά από τις κάμερες, Δημήτρη Οικονόμου και Προκόπη Παυλόπουλο.

Στις πρώτες δηλώσεις στο «Happy Day» μετά την απομάκρυνσή της, η δημοσιογράφος σημείωνε: «Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα που δεν είχα τη στήριξη που θα περίμενα και από τους δύο. Όταν έχεις διαγράψει μια τέτοια πορεία στη δημοσιογραφία και την παρουσίαση όπως ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος, θεωρώ ότι δεν τιμά ούτε εκείνους το γεγονός ότι λαμβάνεται ερήμην τους μια τέτοια απόφαση».

Η απάντηση του Οικονομου

Ο Οικονόμου έγραψε στον λογαριασμό του την Παρασκευή: «Ο “όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω” radioarvyla, κατά κόσμον #Κανάκης, που πιάστηκε με τον Στάθη στην πλάτη κι έκανε τον ανήξερο ο μπαγασάκος, ασχολείται με τους συνεργάτες των άλλων. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί φίλε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ