45χρονος απειλούσε τη γυναίκα, τα παιδιά και τους γονείς του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλλεπάλληλα είναι τα φαινόμενα επίθεσης και βίας σε πολλές οικογένειες της χώρας. Συνεχώς έρχονται στο προσκήνιο ιστορίας με θύματα, γυναίκες και παιδιά.

Τελευταίο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Αίγιο, όπου ένας 45χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Κυριακής, μετά την υποβολή μήνυσης από τη σύζυγο, τη μητέρα και τον πατέρα του. Ο 45χρονος, έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, τηλεφώνησε στη μητέρα του εξυβρίζοντας και απειλώντας την και εκείνη με τη σειρά της ενημέρωσε την Αστυνομία, εκφράζοντας ανησυχία για τη νύφη και το εγγόνι της.

Αστυνομικοί του ΑΤ Αιγιαλείας έσπευσαν στο σπίτι του, όπου τον εντόπισαν στον δρόμο καθώς η σύζυγός του δεν του «άνοιγε». Στο διαμέρισμα είχαν ήδη σπεύσει τα πεθερικά της, υπό τον φόβο η κατάσταση να παρεκτραπεί. Ο 45χρονος, κατά τη σύλληψή του, αντιστάθηκε τραυματίζοντας αστυνομικό στα χέρια – έκανε δυο ράμματα στο δάχτυλο – και χθες, Δευτέρα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε δίκη στο αυτόφωρο. Μετά από αίτημα αναβολής, ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος και θα καθίσει στο εδώλιο την Τετάρτη. Πριν από περίπου δυο χρόνια, είχε απασχολήσει και πάλι τις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία, με τη γυναίκα του τότε να υποβάλλει μήνυση για απειλές και εξύβριση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ