Ο Προκόπης Παυλόπουλος ανάστησέ τον θεσμό της προεδρίας και η Σακελλαρόπουλου το γκρέμισε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεκμηριώνεται πλέον με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου είναι η χειρότερη πρόεδρος της Δημοκρατίας από συστάσεως του θεσμού. Αντίθετα, ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ο μοναδικός πρόεδρος στην μεταπολίτευση που παρέδωσε τον θεσμό με μεγαλύτερη εκτίμηση, αποδοχή και αξιοπιστία από ό,τι τον παρέλαβε.

Είχε μάλιστα το σύνολο των συστημικών ΜΜΕ απέναντι του και δέχτηκε τον πιο βρώμικο πόλεμο που δέχτηκε πρόεδρος στην νεότερη ιστορία.

Σε αντίθεση φυσικά με τον Κωστή Στεφανόπουλο, ο οποίος ανέχθηκε τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έχει διαπράξει κυβέρνηση χωρίς να βγάλει άχνα και επειδή ψέλλισε δύο κουβέντες στον Κλίντον, παρουσιάστηκε από το σύστημα Σημίτη ως ήρωας.

99E2AC34 A48E 414B B5F7 6189B3E2CB70
Η δημοτικότητα των προέδρων της Δημοκρατίας

Για την ληστεία του χρηματιστηρίου, την διαφθορά και τις μίζες ολόκληρης της κυβέρνησης Σημίτη, το σκάνδαλο με τους ολυμπιακούς αγώνες, τα Ίμια, τον Οτσαλάν, το σκανδαλο με τα swaps της Goldman Sachs, τη SIEMENS, Την ασυδοσία της διαπλοκής και όλα τα όργια Σημίτη, δεν έβγαλε τσιμουδιά. Γι’ αυτό και βρέθηκε στο απυρόβλητο με αποτέλεσμα να απολαμβάνει εκείνη την εποχή πρωτοφανούς ασυλίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ