Καλο ταξίδι Κυριακο – Μόλις 24 χρόνων παλικαρακι νεκρό στην άσφαλτο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλο ένα τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα νέο παιδί συγκλονίζει την Κύπρο, η οποία μετρά έξι νεκρούς τις τελευταίες 24 μέρες.

Στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λευκωσία (με κατεύθυνση προς Μακεδονίτισσα), ο Κυριάκος Όξινος λίγο μετά τα μεσάνυχτα επέστρεφε σπίτι του από νυχτερινή διασκέδαση.

Υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, αν και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για υπερβολική ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, καβάλησε τη νησίδα και καρφώθηκε πάνω σε ένα δέντρο.

Ο 24χρονος άσχημα χτυπημένος μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου σχεδόν δύο ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Η Εξόδιος Ακολουθία θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λευκωσία (Έγκωμη) την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο τροχαίας Λευκωσίας Στέλιο Παναγίδη, το αυτοκίνητο «παρέκκλινε προς τα δεξιά, πλαγιολίσθησε, ανέβηκε στη νησίδα του δρόμου και χτύπησε βίαια σε δέντρο με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί εντός των συντριμμιών του οχήματος».

Ο Κυριάκος Όξινος πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Αγγλία (σ.σ. μαθηματικά) και επέστρεψε στην Κύπρο, ενώ ήταν επί σειρά ετών κολυμβητήςτου Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας.

Μάλιστα η Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης έκανε και σχετική συλλυπητήρια ανάρτηση:

«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡΙΑΚΟ

Για το μεγάλο ταξίδι έφυγε τα χαράματα ο Κυριάκος Όξινος, κολυμβητής του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας.  Ο 24χρονος Κυριάκος έχασε την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τους γονείς του, τον αδελφό του, τους φίλους του και την οικογένεια της κολύμβησης.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου Κυριάκου.

Η φωτογραφία είναι από τις τελευταίες συμμετοχές του Κυριάκου σε κολυμβητικούς αγώνες το 2017.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ