Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Μόνο στην Ελλάδα του Μητσοτακη γίνονται αυτά: Σερβιτόρος 22 μόλις ετων βρέθηκε με ναυτιλιακή εταιρεία και εκατομμύρια ευρω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολλοί θεώρησαν την αισιοδοξία του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με την οικονομία στην πρόσφατη συνέντευξή του, ως «υπερβολική». Έρχεται όμως η συγκεκριμένη περίπτωση, ένα τρανταχτό success story, για να επιβεβαιώσει τον πρωθυπουργό μας.

Ένα πραγματικό θαύμα, που παραπέμπει στις πρώτες δεκαετίες του αμερικανικού ονείρου.

Ένας σερβιτόρος 22 ετών από την Καλλιθέα, όχι μόνο κατάφερε να αποκτήσει ναυτιλιακή εταιρεία, αλλά εξοικονόμησε και κάποια εκατομμύρια ευρώ – απόρροια της σκληρής εργασίας προφανώς – ώστε να αγοράσει και φορτηγό πλοίο, ικανό για υπερατλαντικά ταξίδια.

Ήταν μάλιστα τέτοια η οικονομική επιφάνεια που είχε αποκτήσει εργαζόμενος στις ραγδαία αναπτυσσόμενες καφετέριες της Καλλιθέας, ώστε κατάφερε να προσλάβει ως δικηγόρο, τον κορυφαίο ποινικολόγο Σάκη Κεχαγιόγλου, όταν κάποιοι άθλιοι ξένοι, φόρτωσαν εν αγνοία του το πλοίο με 4,5 τόνους κοκαΐνη.

Η πραγματική αυτή ιστορία επιβεβαιώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν λέει πως η Ελλάδα είναι παγκόσμιο παράδειγμα και πρωταθλήτρια ανάπτυξης.

Όσο και αν ψάξετε, δεν πρόκειται να βρείτε αντίστοιχη ιστορία σε καμιά, μα καμία άλλη χώρα του κόσμου. Μόνο στην Ελλάδα του Μητσοτάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ