Πρόταση δυσπιστίας: Την «έκπληξη» θα την ζήσουμε μετά τις εκλογές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τελικά ο Σύριζα κατέθεσε στο Κοινοβούλιο πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας γιά τις υποκλοπές των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων που απασχολεί σήμερα την κοινωνία μας. Λοιπόν; Θα ορισθεί συζήτηση τριών ημερών στη βουλή και αμέσως μετά θα ακολουθήσει ψηφοφορία κατά την οποία οι αδέκαστοι βουλευτές, και κατά σύμπτωση, όλοι της Νέας Δημοκρατίας θα αποφανθούν πως καλώς έπραξαν, αυτοί (ΕΥΠ) όσα έπραξαν ή ότι κι ´ αν έπραξαν.

Kαι θα αυτοκαταχειροκροτηθούν, πανηγυρίζοντες, και όλος ο κόσμος ξέρει το γιατί. Οι άλλοι έξ´ ίσου αδέκαστοι, απλά θα ηττηθούν, και αυτό διότι ποτέ στο παρελθόν δεν έχει καταχωρηθεί απρόοπτο σε τέτοια.
Και (πάμε γι άλλα) ο χορός καλά κρατεί. Το έργο έχει ξαναπαιχτεί όπως και οι ταινίες των Τ/Ο. Αυτά είναι τα επακόλουθα των ενισχυμένων αναλογικών, ή και της αυτοδυναμίας των εκάστοτε κυβερνητών. Σήμερα Μητσοτάκης. Αφού μόνο έτσι το «Λ´ετά σε μουά» ποτέ δεν χάνεται.

Το ζήτημα είναι εάν μετά την πρώτη Κυριακή, θα σχηματιστεί κυβέρνηση ειδικού σκοπού, όπου ο σκοπός θα είναι η παραπομπή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ειδικό δικαστήριο με βαρύτατες κατηγορίες. Εκεί θα δούμε εάν θα γίνει η «έκπληξη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ