Συναντήσεις Καλογρίτσα – Θεοδωρικάκου δείχνει το ημερολόγιο! Αμφίβολης γνησιότητας τα SMS λέει η εισαγγελέας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για «αμφίβολη» εγκυρότητα των SMS που κατέθεσαν στο Ειδικό Δικαστήριο ο Χρήστος Καλογρίτσας και οι δικηγόροι του, κάνει λόγο η εισαγγελέας της έδρας Όλγα Σμυρλή, μετά από την πραγματογνωμοσύνη ιδιώτη που παρουσίασε ο δικηγόρος του Νίκου Παππά, Γιάννης Μαντζουράνης.

Σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη τα 6 συνολικά SMS που προσκόμισε ο Καλογρίτσας, ισχυριζόμενος ότι είναι συνομιλία με τον Νίκο Παππά, «φέρουν αλλοιώσεις».

Η εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου, επισήμανε τη μη νόμιμη και μη ορθή αποτύπωση του περιεχομένου των SMS, αναφέροντας ότι δεν μπορεί να βεβαιωθεί η γνησιότητα τούς, ενώ παράλληλα πρότεινε την ανάγνωσή τους ως απλά ιδιωτικά έγγραφα.

Συναντήσεις Καλογρίτσα – Θεοδωρικάκου δείχνει το ημερολόγιο!

Στο περιβόητο ημερολόγιο της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα που κατατέθηκε στο Ειδικό Δικαστήριο από τους συνήγορους υπεράσπισης του επιχειρηματία, εντοπίστηκαν και άλλες συναντήσεις, οι οποίες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Όπως αποκαλύφθηκε, τον Σεπτέμβριο του 2016 και ενώ ο Καλογρίτσας προσπαθούσε να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια, τον σημερινό υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο!

Εκείνη την περίοδο, ο Θεοδωρικάκος, ήταν ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη και σύμβουλος στρατηγικής του τότε αρχηγού της αντιπολίτευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τάκης Θεοδωρικάκος υπήρξε συνεργάτης με τον Χρήστο Καλογρίτσα στη δημοκοπική εταιρεία GPO.

Τι μπορεί να συζήτησαν οι δύο άνδρες κατά τις συναντήσεις τους εκείνη την περίοδο; Μετέφερε άραγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μηνύματα ή και… χρήματα στον Καλογρίτσα μέσω του Θεοδωρικάκου;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ημερολόγιο πρέπει να εξεταστεί στο σύνολό του και όχι μόνο οι δύο σελίδες, στις οποίες αναφέρονται συναντήσεις του Καλογρίτσα με τον Νίκο Παππά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ