Συγκίνηση στο Instagram απο τον αποχαιρετισμό της Eριέττας Κούρκουλου για τον Bane

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Eριέττα Κούρκουλου ανακοίνωσε μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έχασε τον αγαπημένο της σκύλο, του οποίου το όνομα είναι Bane.

A377E569 F444 4A3E B9A8 D174BF0697BD

H Eριέττα Κούρκουλου είναι ευρέως γνωστό ότι ασχολείται ιδιαίτερα με την περίθαλψη και την φροντίδα των αδέσποτων ζώων και ο Bane ήταν ένα από αυτά το οποίο είχε υιοθετήσει.

Επίσης ξέρουμε πλέον ότι οι αναρτήσεις της στο Instagram δεν είναι ποτέ άσκοπες, αλλά τις κάνει για να ανακοινώσει κάποιο γεγονός ή δράση ή για να σχολιάσει κάτι καλό ή κακό.

Τις φωτογραφίες του Bane συνόδευσε το εξής κείμενο:

«Το καλύτερο σκυλί του κόσμου… και έχω γνωρίσει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες. Ένα πλάσμα που γουργούριζε σαν γάτα με τα δικά μας χάδια, αλλά που δεν θα τα δεχόταν από τον καθένα. Ένα σκυλί που απαιτούσε τον σεβασμό γιατί ήξερε ότι τον αξίζει. Η ήρεμη δύναμη του σπιτιού μας. Ένας άρχοντας –

Αγαπημένο μου αγόρι, λατρεμένε μου Bane… δεν ξεκίνησες σαν δικός μας, ούτε πιστεύω ότι θα μπορούσες να “ανήκεις” ποτέ σε κανέναν, γιατί εσύ επέλεγες τα πάντα και τους πάντες και έθετες τους όρους των σχέσεών σου. Μάλλον επέλεξες και να φύγεις σήμερα, στην επέτειό μας, για να έχουμε τουλάχιστον κάτι να γιορτάσουμε μέσα στον πόνο του χαμού σου.

Μόνο τιμή μπορώ να αισθάνομαι που γίναμε μέρος του ταξιδιού σου αυτά τα τελευταία χρόνια… μόνο ευγνωμοσύνη που μας εμπιστεύθηκες και μας επέτρεψες να έρθουμε κοντά σου. Καλό ταξίδι αγάπη μου… εις το επανιδείν», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ