Νίκος Παππας: Έχει καταθέσει κανένας σας μήνυση απέναντι στους παρακολουθητές σας ή είστε ένα κόμμα παρακολουθητών και παρακολουθουμένων;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπάρχει σε κάτι που συμφωνούν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον Νίκο Παππά: ότι μετά τις εκλογές της απλής αναλογικής ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα είναι πρωθυπουργός!

Αυτό τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε παρέμβασή του στη Βουλή: «έχουμε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να διαφωνούν στην εκτίμηση για το ποιος θα είναι πρώτος στις ερχόμενες εκλογές. Συμφωνούμε όμως και δια στόματος Μητσοτάκη σε ένα ζήτημα, ότι τη Δευτέρα το πρωί δεν θα είναι πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης. Κυβέρνηση εσείς με την απλή αναλογική δεν μπορείτε να σχηματίσετε κι εμείς λέμε ότι με πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ η χώρα δεν θα μπει σε περίοδο αστάθειας και αβεβαιότητας, αλλά θα αποκτήσει σταθερή, ισχυρή, προοδευτική διακυβέρνηση», ανέφερε.

Ο Ν. Παππάς επεσήμανε ότι κανείς από τη ΝΔ και κανείς παρακολουθούμενος δεν έχει κάνει μήνυση για τις υποκλοπές. «Έχει καταθέσει κανένας σας μήνυση απέναντι στους παρακολουθητές σας ή είστε ένα κόμμα παρακολουθητών και παρακολουθουμένων;», είπε χειροκροτούμενος από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, και συνέχισε: «τι σας δένει πλέον; Η πρώτη ύλη των παρακολουθήσεων σας κρατάει μαζί; Ένας από εσάς δεν έχει σταθεί δίπλα στον Μητσοτάκη από πίστη και από έμπνευση στο πολιτικό του πρόγραμμα; Οι παρακολουθήσεις σας κρατάνε μαζί; Πόσο μαζί; Λίγες βδομάδες έχουμε για τις εκλογές. Δεν βρέθηκε ένας να παραιτηθεί; Να πει «για λίγες βδομάδες δεν κάθομαι στην υπουργική καρέκλα»; Ένας να πει ότι παραιτείται. Δεν ακούστηκε κανείς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ