Κύριε Βορίδη, τελικά ο πρωθυπουργός έχει τελέσει κακούργημα;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αποκάλυψη των αποδείξεων που πιστοποιούν με τον πλέον επίσημο τρόπο πως όσα έγραφε τους τελευταίους μήνες το Documento, είναι απολύτως ακριβή, φέρνει προ των ευθυνών της την κυβέρνηση, σημαντικό στέλεχος της οποίας έχει δηλώσει ότι αν ισχύουν τα δημοσιεύματα τότε ο πρωθυπουργός έχει τελέσει κακούργημα.

Πρόκειται για τον κορυφαίο υπουργό και νομικό, Μάκη Βορίδη, ο οποίος μια μόλις ημέρα μετά την αποκάλυψη από το Documento, της παρακολούθησης του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, είχε πει ανοικτά ότι είτε ο Κώστας Βαξεβάνης είναι συκοφάντης, είτε ο πρωθυπουργός έχει τελέσει κακούργημα.

Ο υπουργός Εσωτερικών, καλεσμένος τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, είχε αναφέρει συγκεκριμένα:

«Εδώ υπάρχει ένα πραγματικό γεγονός που πρέπει να αποδειχθεί. Δεν είναι ζήτημα γνώμης. Εδώ δεν κάνουμε φιλοσοφία, ούτε είναι ιδεολογικό ζήτημα. Εδώ ή κάποιος, ο πρωθυπουργός, έχει κάνει παράνομες πράξεις και δη κακουργηματικές, οπότε όποιος το λέει αυτό (σ.σ. ότι παρακολουθείται ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ) πρέπει να μας πει που το στηρίζει, αλλιώς είναι ένας κοινός συκοφάντης. Ένας χυδαίος συκοφάντης».

Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια εκπομπή και ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης είχε δηλώσει ότι «αν βρεθούν στοιχεία, προφανώς θα πρέπει να υπάρξουν και αντίστοιχες πολιτικές συνέπειες».

documentonews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ