Όχι, οι Έλληνες δεν είναι “προδότες του κατοστάρικου” – Αθλιότητα της κυβέρνησης κατά του ελληνικού λαού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από τα συστημικά ΜΜΕ και αρκετά κυβερνητικά στελέχη, καλλιεργείται μεθοδικά ο ισχυρισμός πως «ο ελληνικός λαός δεν ενδιαφέρεται για τις υποκλοπές». Ο ελληνικός λαός σύμφωνα με το Μαξίμου κοιτάει πόσο κάνει η φέτα και δεν τον ενδιαφέρει ακόμα και αν η ηγεσία των Ενόπλων δυνάμεων βρισκόταν υπό παρακολούθηση…

Εννοείται ότι κι αυτός ο ισχυρισμός είναι άκρως ενοχοποιητικός για την κυβέρνηση. Διότι εάν ο Μητσοτάκης έχει καταφέρει να μας γυρίσει 60 χρόνια πίσω, όταν η ελληνική οικογένεια δεν ήξερε αν θα βάλει στο τραπέζι της τυρί ή πότε θα φάει κρέας, τότε ομολογεί ότι είναι ο πιο ανίκανος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης.

Ο ισχυρισμός αυτός όμως είναι ανυπόστατος και άκρως προσβλητικός. Αλίμονο σε έναν λαό που δεν ενδιαφέρεται για το εάν έχει διαπραχθεί εσχάτη προδοσία είτε κατά του στρατεύματος είτε κατά του ίδιου του πολιτεύματος. Είναι ένα προσβλητικό ψέμα για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα.

Το γεγονός ότι με εντολή Μαξίμου, διεφθαρμένα ΜΜΕ δεν προβάλουν το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο των τελευταίων δεκαετιών, αποδεικνύει την ενοχή Μητσοτάκη.

Το γεγονός ότι το Μαξίμου παρουσιάζει τον ελληνικό λαό ως ζητιάνο του κατοστάρικου και του δελτίου σίτισης (food pass) των 25 ευρώ, θεωρώντας ότι ο Έλληνας θα ξεπουλήσει την πατρίδα του με αντάλλαγμα «κουπόνια» είναι ακόμα μεγαλύτερο έγκλημα και από τις ίδιες τις υποκλοπές.

Άλλωστε, από την εποχή Σημίτη και τη ληστεία του χρηματιστηρίου ο Έλληνας έχει κατανοήσει πως δεν υπάρχει περίπτωση μια κυβέρνηση εθνικής μειοδοσίας να υπερασπίσει την τσέπη και την οικογένεια του. Αντίθετα, κυβερνήσεις τύπου Σημίτη, αρμέγουν τους Έλληνες σαν βδέλλες, μέχρι ο λαός να αποφασίσει να τις αποτινάξει από τον εθνικό κορμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ