Αποστομωτικός Ακης Τσελέντης για τις φετινές εκδηλώσεις μνήμης στο Αουσβιτς χωρίς την Ρωσια: Η ιστορία δεν αλλοιώνεται

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
«Η ιστορία δεν αλλοιώνεται»
Η Ρωσία που με τον Κόκκινο στρατό της στις 27 /01/1945, απελευθέρωσε το Άουσβιτς φέτος δεν προσκαλείται στις εκδηλώσεις μνήμης.

Ρώσοι εκπρόσωποι δεν προσκλήθηκαν στις εκδηλώσεις της 78ης επετείου από την απελευθέρωση του ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης Άουσβιτς-Μπίρκεναου από τον Κόκκινο Στρατό, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.
Μέχρι σήμερα, η Ρωσία συμμετείχε πάντα στις τελετές που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στις 27 Ιανουαρίου, με τον Ρώσο εκπρόσωπο να εκφωνεί ομιλία στην κύρια τελετή.
==>Η Ουκρανία που απο το 2014 εξυμνεί τους Ουκρανούς εθνικιστές που συνεργάστηκαν με τους Ναζί και κατέσφαξαν χιλιάδες εβραίους θα είναι χωρίς αμφιβολία προσκεκλημένη……
Είμαι περίεργος να δω αν το Ισραήλ, οι επιζήσαντες και τα παιδιά τους θα ζητήσουν τον λόγο που οι ελευθερωτές του Άουσβιτς δεν προσκλήθηκαν αλλά προσκλήθηκαν οι δολοφόνοι!!
Τη φωτογραφία με το σημαδεμένο από τους Ναζί χέρι τη τράβηξα πριν 4 χρόνια στο μετρό του Λονδίνου. Ποιος ξέρει αυτή η γηραιά κυρία τι φριχτές αναμνήσεις κουβαλά από την παραμονή της στα στρατόπεδα συγκέντρωσης…
Και επειδή μερικοί θα πεταχτούν να καυτηριάσουν την ανάρτηση μου τους παραπέμπω στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ