Οργή Μητσοτάκη! Οι συνταγματολόγοι χειροκροτούσαν όρθιοι τον έντιμο Χρήστο Ράμμο!

Αυθόρμητο χειροκρότημα των Συνταγματολόγων στον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα «θερμό και αυθόρμητο χειροκρότημα» απέσπασε ο Χρήστος Ράμμος από τους Συνταγματολόγους που βρίσκονταν στο Συνέδριο για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου συνταγματολόγου Αριστόβουλου Μάνεση, σύμφωνα με ανάρτηση του Ξενοφώντα Κοντιάδη στο Facebook.

Όπως αναφέρει ο κ. Κοντιάδης, ενώ βρισκόταν σε τραπέζι συζήτησης στο πλαίσιο του Συνεδρίου οι συμμετέχοντες ξέφυγαν από το θέμα του τραπεζιού και «τσακώθηκαν για τις υποκλοπές και τις συνταγματικές τους εκφάνσεις». «Εκείνη τη στιγμή» συνεχίζει ο κ. Κοντιάδης «μπήκε στο αμφιθέατρο ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος, προσκεκλημένος ομιλητής για το αμέσως επόμενο τραπέζι, και απέσπασε ένα θερμό, αυθόρμητο χειροκρότημα από όλη την αίθουσα!»

Στην εκδήλωση με ομιλητές εκτός από τον κ. Βενιζέλο τους επίσης συνταγματολόγους, Νίκο Αλιβιζάτο και Ξενοφώντα Κοντιάδη παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: η νέα εκπρόσωπος Τύπου, Πόπη Τσαπανίδου, οι κ.κ. Νίκος Βούτσης, Νίκος Φίλης, Νίκος Μπίστης, Γιάννης Ραγκούσης και άλλα στελέχη από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο επικεφαλής Πολιτικού Σχεδιασμού της Χαριλάου Τρικούπη, Παναγιώτης Δουδωνής, ο Κώστας Σκανδαλίδη, ο Θόδωρος Μαργαρίτης κα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ