Ποιος έδωσε το δικαίωμα στην κυρία Σακελλαροπούλου να ασκεί εξωτερική πολιτική που θέτει σε κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να είναι ανύπαρκτη στις θεσμικές της ευθύνες, λαμβάνει όμως εξαιρετικά περίεργες και ανησυχητικές πρωτοβουλίες, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τα εθνικά μας συμφέροντα.

Η απόφαση της να αποκλείσει τον Ρώσο πρέσβη από την δεξίωση που παρέθεσε προς τιμήν των ξένων διπλωματών που υπηρετούν στην Αθήνα, για πρώτη φορά στην ιστορία, δεν είναι απλώς «ακατανόητη», αλλά τουλάχιστον ανεύθυνη.

Την ίδια στιγμή μάλιστα κάλεσε κανονικά τον Τούρκο πρέσβη, ναι, μιλάμε για τον πρέσβη της εχθρικής χώρας που απειλεί να βομβαρδίσει ακόμα και το προεδρικό μέγαρο στην Αθήνα! Τον πρέσβη της Τουρκίας η οποία αμφισβητεί εθνικό έδαφος και προβαίνει σε προκλήσεις πολέμου, για πρώτη φορά έπειτα από την εισβολή στην Κύπρο.

Η Σακελλαροπούλου κάλεσε στο προεδρικό μέγαρο τον πρέσβη της χώρας που κατέχει παράνομα ευρωπαϊκό έδαφος, διαπράττει εθνοκάθαρση σε κράτος – μέλος της ΕΕ, ενώ απειλεί με γενοκτονία και το ελεύθερο τμήμα του νησιού!

Η πρόεδρος όμως κάλεσε κανονικά τον Τούρκο πρέσβη και απέκλεισε πραξικοπηματικά τον πρέσβη της Ρωσίας.

Με ποιο δικαίωμα; Ποιος της έδωσε την άδεια να το κάνει αυτό;

Πηγη: newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ