Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Απεργία πείνας ξεκίνησε η μάνα της δωδεκάχρονης από τον Κολωνό που παραμένει σκανδαλωδώς προφυλακισμένη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε απεργία πείνας μέσα στις φυλακές βρίσκεται εδώ και κάποιες ώρες, η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία της κόρης της. Αφορμή σύμφωνα με το δικηγόρο της αποτέλεσε η απόρριψη της προσφυγής της για αποφυλάκιση.
Συγκεκριμένα ο κ. Απόστολος Λύτρας ανέφερε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακό από τις 6» στην ΕΡΤ, ότι «κατά πλειοψηφία απερρίφθη η προσφυγή της. Υπήρχε μια δικαστής εξαιρετική, η οποία πραγματικά σε 40 σελίδες προσέφερε στο συγκεκριμένο βούλευμα για ποιους λόγους πρέπει να αφεθεί ελεύθερη η μητέρα.

Οι άλλοι δύο δικαστές είχαν διαφορετική άποψη και δυστυχώς θα παραμείνει στην φυλακή. Εμείς βέβαια, με το που παρέλθει η νόμιμη προθεσμία θα υποβάλλουμε εκ νέου αίτημα αποφυλάκισης. Νομίζω ότι το θέμα με την μητέρα δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να σταθεί σε οποιοδήποτε δικαστήριο», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος της 37χρονης αποκάλυψε ότι η οικογένεια είναι σε τραγική κατάσταση και στα παιδιά, τους λείπει η μητέρα τους. «Τα ίδια τα παιδιά, λένε, και γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, ότι η μητέρα δεν έχει καμία απολύτως σχέση.

Η 12χρονη έχει καταθέσει το ίδιο, κατ’επανάληψη και βλέπουμε τις δικαστικές αρχές να πιστεύουν τη 12χρονη α λα καρτ, δηλαδή σε κάποιες περιπτώσεις δέχονται ακριβώς αυτά που λέει, στην περίπτωση της μητέρας, είδαμε ότι δεν δέχονται ακριβώς αυτά που λέει», συμπλήρωσε.

Πηγή: Reporter.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ