Η σχέση Καϊλή – Τζόρτζι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σκάνδαλο Κατάρ-gate φαίνεται όμως πως έχει διαρρήξει οριστικά τις σχέσεις μεταξύ της όμορφης Εύας και του Ιταλού ζεν πρεμιέ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον χωρισμό, με την πλευρά της Εύας Καϊλή να υπογραμμίζει ότι εμπιστεύτηκε τον λάθος άνθρωπο. «Αισθάνεται προδομένη για τη βαλίτσα από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκε. Αναρωτιέται πώς επέτρεψε σε αυτό το “τοξικό τέρας” να είναι μέσα στο σπίτι τους και να μην την έχει ενημερώσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο, θέλησε να αποσαφηνίσει ότι η Εύα Καϊλή δεν αποκάλεσε ποτέ «τοξικό τέρας» τον σύντροφό της, αλλά έτσι αποκάλεσε τα λεφτά που διαπίστωσε ότι βρίσκονταν κρυμμένα στο σπίτι της. Σε ό,τι σχετίζεται με αναφορές και δημοσιεύματα για σχέσεις και επαφές της Εύας Καϊλή με τη Ρωσία, ο συνήγορός της είπε ότι «στη δικογραφία που έχω στα χέρια μου δεν υπάρχουν αναφορές για σχέσεις με τη Ρωσία». Τέλος, σήμερα ο Φραντσέσκο Τζόρτζι αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου στις Βρυξέλλες, προκειμένου να κριθεί αν θα παραμείνει προφυλακισμένος ή θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με ρεπορτάζ του iEidiseis, χωρίς αποτελέσματα είναι η έρευνα του προέδρου της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπου Βουρλιώτη για τα 28.000.000 ευρώ που φέρεται ότι έχουν κατατεθεί σε λογαριασμούς της κατηγορούμενης και προφυλακισμένης ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή και μελών της οικογένειάς της σε τράπεζα της λατινοαμερικανικής χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απάντηση στο αίτημα Βουρλιώτη από την αντίστοιχη Αρχή του Παναμά για το αν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί της ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή, του συζύγου της και μελών της οικογένειάς της ήταν αρνητική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ