Η απάντηση της Ντορας Μπακογιάννη οταν ρωτήθηκε για τις υποκλοπές και την παρακολούθηση της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνοντας μια μικρή αναφορά στο θέμα των υποκλοπών το οποίο έχει προκαλέσει πολιτικό «σεισμό», η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Εστία» έπεσε και εκείνη θύμα παρακολούθησης με το κακόβουλο λογισμικό Predator (όπως και τα παιδιά της, Κώστας Μπακογιάννης και Αλεξία Μπακογιάννη) εμφανίστηκε απτόητη στον ΣΚΑΪ.

Αφού υποστήριξε ότι το κλίμα στις εκλογές είναι πάντα τοξικό, λέγοντας «έχω κάνει πάρα πολλές εκλογές, όλες ήταν τοξικές», στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι το πρόβλημα των υποκλοπών είναι «ουσιαστικό». «Αν θέλετε το κουβεντιάζουμε μετά» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, ωστόσο σύντομα, οι δημοσιογράφοι πήγαν σε άλλο θέμα.

Το πρόβλημα λοιπόν, σύμφωνα με την βουλευτή της ΝΔ που έπεσε θύμα παρακολούθησης, δεν είναι το ίδιο το πρόβλημα, αλλά η φρασεολογία που χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ για το σκάνδαλο. «Είναι χαρακτηρισμοί που σπανίως ακούει η Βουλή. Έναν Έλληνα εκλεγμένο πρωθυπουργό να τον λες αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης, ή μαφιόζο, δεν ξέρω τι άλλο, ε, εντάξει παιδιά, εντάξει» ανέφερε.

Υπό παρακολούθηση η οικογένεια Μπακογιάννη: Ο Μητσοτάκης γνώριζε τις συνομιλίες!

Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα Documento της Κυριακής τεκμηριώνει την παρακολούθηση μέσω του συστήματος Predator που βρισκόταν το σύνολο της οικογένειας Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η οικογένεια Μπακογιάννη είχε αντιληφθεί ότι υπάρχει παρακολούθηση όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε σε μέλος της και δήλωσε ότι γνωρίζει περιεχόμενο συνομιλίας που είχε γίνει με τον Κώστα Βαξεβάνη!

Όπως αποκαλύπτει ο Κώστας Βαξεβάνης, στις 28 Απριλίου 2022, το μεσημέρι, είχε επικοινωνήσει με την Αλεξία Μπακογιάννη, ως διευθύντριας συμβούλου της διαφημιστικής εταιρίας ΑIA, με αντικείμενο της συζήτησης το ενδιαφέρον πελατών της για διαφημίσεις στην εφημερίδα. Ο Κ. Βαξεβάνης, πάνω στη συζήτηση ενημέρωσε την Αλεξία Μπακογιάννη ότι στο φύλλο που θα κυκλοφορούσε αποκάλυπτε για την πρόσληψη του γιου Μητσοτάκη στο Στρασβούργο, από ισπανό ευρωβουλευτή, με την Αλεξία να θεωρεί λάθος το θέμα λέγοντας «τι φταίει το παιδί».

Στην έρευνα που -σύμφωνα με τον εκδότη του Documento- διέταξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη διαρροή του θέματος, του είπαν σύμφωνα με το δημοσίευμα πως η πηγή ήταν η οικογένεια της Ντόρας και, συγκεκριμένα, η κόρη της Αλεξία. Ο Κυριάκος αμφισβήτησε τον συνομιλητή του λέγοντας πως η Αλεξία δεν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, ο συνομιλητής του επέμενε: «Κυριάκο, μην επιμένεις, έχουμε στοιχεία. Υπάρχουν όσα ειπώθηκαν στο τηλέφωνο».

Το Documento περιγράφει τη σφοδρή αντιπαράθεση που ακολούθησε, αλλά και ότι χρειάστηκε διαμεσολάβηση έμπιστου προσώπου του Κυριάκου και της Ντόρας προκειμένου να διευθετηθεί η κρίση που υπήρχε με αλλεπάλληλες επικοινωνίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ