Ολοκληρώνεται ο μετασχηματισμός της Ν.Δ. σε ΛΑΟΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έπειτα από τον Άδωνις, τον Βορίδη και τον Πλεύρη, ο φυσικός αρχηγός του κόμματος – Φρανκεστάιν του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα.

Ήταν η φυσική κατάληξη των πραγμάτων, αφού εδώ και αρκετά χρόνια μόνον ο Γιώργος Καρατζαφέρης έλειπε για να ολοκληρωθεί η μετάλλαξη της Νέας Δημοκρατίας.

Οι σημερινές του δηλώσεις στον Σκάι, όπου και αποθέωσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη χαρακτηρίζοντας τον ως τον πρωθυπουργό του αιώνα, ήταν η τελική σφραγίδα.

Ως μακρινό όνειρο πλέον φαντάζουν οι δηλώσεις του μεγάλου πατριώτη Κώστα Καραμανλή, του πρωθυπουργού που επιχείρησε να κάνει την Ελλάδα μία πραγματική υπερδύναμη, με πολυδιάστατη, υπερήφανη εξωτερική πολιτική. Απαλλαγμένος από κάθε μορφής εξαρτήσεις, ο Κώστας Καραμανλής επιχείρησε να κάνει την υπέρβαση που αξίζει στην πατρίδα. Δυστυχώς δεν πρόλαβε, καθώς η διαπλοκή των γκρέμισε εξυπηρετώντας ευθέως τα συμφέροντα των εχθρών της Ελλάδας.

Έκτοτε, ξεκίνησε η ιδιότυπη γενοκτονία των Ελλήνων, σε όλα τα επίπεδα. Εθνικό, οικονομικό, βιολογικό.

1 εκατομμύριο λιγότεροι έλληνες, με διπλάσιο χρέος από αυτό που είχε η χώρα επί Κώστα Καραμανλή, με μισούς μισθούς, αποκομμένη ενεργειακά και διπλωματικά από όλους.

Αξίζει να θυμηθούμε την είχε πει τότε ο Κώστας Καραμανλής, όταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης του είχε προτείνει να στηρίξει την κυβέρνηση του για να εξαντλήσει την τετραετία:


«Με τα άκρα δεν συνεργάζομαι. Και, κατά συνέπεια, δεν υπάρχει καμία σκέψη, καμία προοπτική, καμία πρόθεση τέτοιας συνεργασίας»

Κώστας Καραμανλής
(Συνέντευξη Τύπου, Θεσσαλονίκη, 6.6.09)

Και πήγε σε εκλογές επιλέγοντας να πει όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ