Ο Γιώργος Λιάγκας περνά γενεές 14 τον τράπερ Light: Η πλειοψηφία σας θεωρεί καραγκιόζηδες – Μη με απειλείτε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγριο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατα του τράπερ Light εξαιτιας ενος βιντεο που ανέβασε ο τράπερ στο Instagram στο οποιο ο τράπερ και η παρέα του ενώ γυρίζουν ένα βίντεο σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, ένας νεαρός με ποδήλατο πέφτει πάνω τους  και τότε οι φίλοι του Light τον ξυλοφορτώνουν ενω καταγράφουν όλο το σκηνικό.

Το βίντεο, το οποίο στη συνέχεια το ανέβασαν στο Instagram σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με αποτέλεσμα ο Light να δώσει συνέχεια για το περιστατικό μέσω κάποιων stories και προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα που απάντησε στον Light μέσα από την πρωινή του εκπομπή στον AΝΤ1.

«Δεν είναι πουριτανός όποιος δεν του αρέσει το ξύλο. Θέλω να σου πω ότι η μαγκιά είναι να λύνεις ένα θέμα με επιχειρήματα. Αν δεν έχεις και καταφεύγεις στο ξύλο, αυτό για μένα είναι πουριτανισμός, οπισθοδρόμηση και βλακεία».

«Είναι ντροπή αυτό το πράγμα να το λέμε. Δεν είναι μοντερνιά το ξύλο. Εδώ η προκλητικότητα έχει να κάνει όχι μόνο με το ότι είναι κ@λόπαιδα αυτά τα παιδιά, έχει να κάνει με το ότι επαίρονται ότι είναι κ@λόπαιδα. Ωραίο μήνυμα δίνουμε».

«Ευτυχώς υπάρχει μία μειοψηφία της νεολαίας που σας ακολουθεί, η μεγάλη πλειοψηφία σας θεωρεί καραγκιόζηδες, γελοίους σας θεωρεί».

«Δηλαδή ξυλοκοπούν ένα παιδί στον δρόμο κι εμείς το βιντεοσκοπούμε και το ανεβάζουμε στο Instagram και όποιος αντιδρά σε αυτό είναι πουριτανός;» σχολίασε από την πλευρά της η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Και μη στείλετε ανθρώπους, γιατί το κάνετε. Μη στέλνετε ανθρώπους να με πετυχαίνουν έξω και να με απειλείτε. Δεν σας φοβάμαι. Είναι μόδα τώρα. Σε παίρνουν από 2-3 τράπερς και σου λένε: μεγάλε, κινδυνεύεις από αυτόν».

«Εσείς κινδυνεύετε από το μυαλό που κουβαλάτε. Αυτό δεν είναι μία παραβατική συμπεριφορά; Αν πάλι είναι πλάκα, να βγει να μας το πει ο Light κι εγώ θα είμαι και ο πρώτος που θα ζητήσω συγγνώμη»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ