Λευτέρης Κρέτσος στο Kontra24: Η ΝΔ φλόμωσε με ψέματα τον κόσμο για τις τηλεοπτικές άδειες και τα βοσκοτόπια

«Η ομόφωνη αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου λέει ότι όλα λειτούργησαν σωστά και ο διαγωνισμός ήταν τίμιος», είπε για την αθώωσή του στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών ο Λευτέρης Κρέτσος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για την ομόφωνη αθώωσή του για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών μίλησε ο Λευτέρης Κρέτσος, καταγγέλλοντας τη Νέα Δημοκρατία ότι αντιμετώπισε το θέμα με εθελοδουλικό τρόπο, έτσι ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες της στα επιχειρηματικά συμφέροντα.

«Είχαν φλομώσει τον κόσμο με ψέματα. Αισθάνομαι ότι μας έκλεψαν ένα μέρος της ζωής μας. Δεν μας έδιναν βήμα για αντίλογο», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

«Νοιώθω ανακούφιση, αλλά νοιώθω και έναν θυμό. Μας ταλαιπώρησαν άδικα. Δικαζόμασταν γιατί υποτίθεται ότι κάναμε τα στραβά μάτια για τον Καλογρίτσα και να πάρει άδεια, ενώ δεν έγινε ποτέ αδειούχος. Είχαν φλομώσει τον κόσμο με ψέματα κι αυτό δείχνει την πολιτική δειλία της Νέα Δημοκρατία. Ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται η Νέα Δημοκρατία στο θέμα media είναι να προσφέρει υπηρεσίες προς τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Εθελοδουλικά», είπε ο Λευτέρης Κρέτσος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Κontra και πρόσθεσε: «Εμείς πήγαμε να βάλουμε μια τάξη στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και να διασφαλίσουμε θέσεις εργασίας. Ήμασταν υποχρεωμένοι, βάσει του Συντάγματος, να δράσουμε. Αισθάνομαι ότι μας έκλεψαν ένα μέρος της ζωής μας. Υπήρχε ένα ρεπορτάζ απαράδεκτο και δεν υπήρχε αντίλογος. Δεν μας έδιναν βήμα. Δεν ήταν ευχάριστη αίσθηση. Έδιναν προσωρινές παρατάσεις λειτουργίας για 27 χρόνια. Αυτό είναι προσβλητικό».

Καταλήγοντας τόνισε: «Η ομόφωνη αθωωτική απόφαση λέει ότι όλα λειτούργησαν σωστά και ο διαγωνισμός ήταν τίμιος. Προφανώς η ΝΔ θέλει να δημιουργήσει θόρυβο. Η γραμματέας του κ. Καλογρίτσα έχει μηνυθεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ