Σάλος με το τηλέφωνο της Ευας Καϊλή στον Τζέιμς Καφετζή του Survivor

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκαλύψεις για την Εύα Καϊλή, την οποία δεν κατονομάζει, αλλά «φωτογραφίζει» ξεκάθαρα, έκανε ο πρώην παίκτης του Survivor, Τζέιμς Καφετζής.

Ο Τζέιμς που έγινε γνωστός από το ριάλιτι επιβίωσης, σε δηλώσεις του στο Star, αποκάλυψε ότι μια πολιτικός, η οποία αυτή τη στιγμή έχει μπλεξίματα, είχε επικοινωνήσει μαζί του τηλεφωνικά και του πρότεινε να μπει στην πολιτική.

«Με είχε πάρει γραφείο μεγάλου κόμματος να μου πουν να κανονίσω συνάντηση με τη συγκεκριμένη, η οποία με είχε παρακολουθήσει και ήθελε να κατέβω στην πολιτική μαζί της», δήλωσε και ξεκαθάρισε ότι το τηλεφώνημα έγινε λίγο καιρό μετά αφού βγήκε από το ριάλιτι.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποια είναι η πολιτικός, ο ίδιος απάντησε: «Καλύτερα να μην πω ποια είναι, γιατί έχει γίνει χαμός τον τελευταίο καιρό. Της είπα ότι είμαι μικρός και ότι είναι κακό να κατέβω στην πολιτική επειδή έγινα γνωστός από ένα ριάλιτι. Δεν λέω το όνομά της. Είναι γυναίκα πολιτικός και έχει μπλεξίματα αυτή τη στιγμή. Όλα ξεκίνησαν με ένα κουίζ, που κάτι είπα εγώ περί πράσινου ήλιου», αποκάλυψε «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά την προφυλακισμένη για το σκάνδαλο QatarGate Εύα Καϊλή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ