Έκρηξη του Άκη Τσελεντη για τα Σκοπια: Γιατί θά πρέπει νά πιαστεί κορόιδο καί η ΝΔ;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
«Κανείς δεν έκανε τον κόπο να αποτιμήσει έως τώρα το κόστος – όφελος από την έως τώρα ἐφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών»

Έχω επανηλειμμένα γράψει στο παρελθόν για την ιδιότυπη μοναξιά που αισθάνομαι σε αυτόν εδώ τον τοίχο μου, όταν μερικές φορές τραβώ κάποιο διαφορετικό δρόμο και λέω δυνατά την «αιρετική» άποψή μου. Ευτυχώς μετά βλέποντας τα χιλλιάδες like αυτή η μοναξιά εξαφανίζεται.

Αυτοί που με τρομάζουν είναι οι αρρωστημένες ψυχές του έθνους. Η ιδεολογία και οι οπαδοί του μικροελλαδισμού. Οι τάχα προοδευτικοί και αντικειμενικοί Έλληνες.

Στις 12 Φεβρουαρίου 2019, ετέθη σε ισχύ η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών.

Η τελευταία μέτρηση του ΕΛΙΑΜΕΠ, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, έδειξε ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που είπε ότι δεν είναι πρόβλημα το όνομα – θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα έκανε λάθος. Οχι 10 χρόνια, όχι 20 χρόνια να περάσουν, όχι 30, το όνομα δεν ξεχνιέται.

Επτά στους 10 Ελληνες διαφωνούν -ακόμη και σήμερα, που ακούν το «Βόρεια Μακεδονία» διαρκώς στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνά μας- με την παραχώρηση του τίτλου της ιστορικής μας κληρονομιάς.

Οι έχοντες την εξουσία τότε, αν και γνωρίζαν άριστα τι πράττουν, έπαιξαν ανεπιτυχώς τον ρόλο των εθνοσωτήρων, που «σώζουν» την Ελλάδα από την «απομόνωση» (αν και είμαστε μέλη σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς), δίδοντας γη και ύδωρ στους Σκοπιανούς, που αγωνίζονται για να γίνουν δεκτοί σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ.

Η αξιοθρήνητη κυβερνητική προπαγάνδα περί του «εθνωφελούς» (για την Ελλάδα) της Συμφωνίας των Πρεσπών δεν πείθει ούτε τον… Ζάεφ, ο οποίος δεν κρατά τα προσχήματα και δεν κρύβει πόσο επωφελής για τα Σκόπια, φυσικά, είναι η Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων δήλωσε στο Κοινοβούλιο της χώρας του: «Η χώρα παραμένει η ίδια, η γλώσσα θα αναγνωρίζεται από όλους και η “Μακεδονία” θα γίνει μέρος όλων των διεθνών οργανισμών. Δημιουργούνται προϋποθέσεις ακόμη και για πιθανή διδασκαλία της “μακεδονικής” γλώσσας στη βόρεια Ελλάδα».��==>Με λίγα λόγια, ενώ η ισορροπία δυνάμεων (υλικών και πολιτισμικών) θα έπρεπε να οδηγήσει στον εξελληνισμό των Σκοπίων, η ανεκδιήγητη ελληνική πολιτική τάξη θα… σκοπιανοποιήσει τη Μακεδονία μας!

Με αυτή τη συμφωνία η Ελλάδα παραιτείται της Ιστορίας, του πολιτισμού, αλλά και των άμεσων υλικών συμφερόντων της υπέρ των Σκοπίων.

Δυστυχώς η μεταπολιτευτική μόρφωση και τα λάθος πρότυπα που έδωσε στους Ελληνες το κράτος μας είναι απειλή για τη δημοκρατία και την εθνική μας ταυτότητα.

Δια ταύτα: Ἐάν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να πιαστεί η χώρα κορόιδο και να κάνει μία τέτοια παραχώρηση, πού δίδει σήμερα στούς συμμάχους τη δυνατότητα να μας φορτώνουν τούς Σκοπιανούς ως συνεταίρους (!) στό λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, γιατί θά πρέπει νά πιαστεί κορόιδο καί η ΝΔ; Μήπως δεν πρέπει να ποιούμαι την νήσσαν;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ