Βίασε τη γυναίκα του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αδιανόητα και εκτός λογικής καταστάσεις συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας. Σεξουαλικές κακοποιήσεις, βιασμοί ακόμα και ερωτικοί εξαναγκασμοί έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, αίσθηση προκαλεί η καταγγελία μίας γυναίκας από την Πάτρα, ότι ο σύζυγος της την εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη στο σπίτι τους προσερχόμενη στην Αστυνομία! Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα στην κατάθεση της, παρουσία ψυχολόγου, φέρεται να υποστήριξε πως ο σύζυγος της, την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη στο σπίτι τους, παρουσία ανήλικου μέλους της οικογένειας.

Μετά την υποβολή μήνυσης ο άνδρας συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα. Ωστόσο, μετά την καταγγελία της γυναίκας για βιασμό, ο σύζυγός της «απάντησε» με μήνυση στην σύζυγό του και έτσι οι αστυνομικοί επισκέφθηκαν για δεύτερη φορά το σπίτι, για να πάρουν μαζί τους, τη γυναίκα. Οι περιγραφές για τα όσα έζησε σοκάρουν, με τις Αρχές να περιμένουν πλέον το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως, στα όσα έγιναν. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, ο κατηγορούμενος που αρνείται τα όσα καταγγέλει η σύζυγος του, την μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση, εξύβριση, σωματική βλάβη και για ενδοοικογενειακή βία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και η γυναίκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ