Η κόρη της αδικοχαμένης Καρολάιν αλλάζει επώνυμο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν αλλάζει μόνο ζωή η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της αδικοχαμένης Καρολάιν,όπως όλα δείχνουν φαίνεται πως αλλάζει και επίθετο. Τι αποκαλύπτει ο πατέρας της δολοφονημένης μητέρας.

Η ζωή της μικρής Λυδίας έχει μετατραπεί σε έναν εφιάλτη, από την ώρα που ο πατέρας της σκότωσε την ίδια της τη μητέρα. Μετά την ορφάνια, την αλλαγή του τόπου διαμονής της, τώρα αλλάζει και επίθετο. Η σύγκρουση των δυο οικογενειών δεν φαίνεται να σταματά, με τις κινήσεις στρατηγικής από την πλευρά των γονιών της Καρολάιν, να διαδέχονται η μία την άλλη.Οι γονείς της αδικοχαμένης μητέρας θέλουν όχι μόνο η εγγονή τους να μεγαλώσει μακριά από την Ελλάδα, αλλά να αλλάξει και επίθετο, ώστε τίποτα να μην τη συνδέει με τον δολοφόνο πατέρα της. Από την άλλη, οι γονείς του δράστη, ζητούν να βλέπουν το εγγόνι τους και προσπαθούν να μπλοκάρουν τα σχέδια της οικογένειας της Καρολάιν. Ειλημμένη απόφαση που θα υλοποιηθεί βάσει του νόμου είναι, κατά τον πατέρα της άτυχης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της στα Γλυκά Νερά, η αλλαγή του επιθέτου της μικρής κόρης του δράστη και του θύματος, ώστε να μην φέρει το επίθετο του ανθρώπου που δολοφόνησε την μητέρα της.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό», υπάρχουν δύο σκέψεις για το νέο επίθετο της μικρής Λυδίας: να της δοθεί το επώνυμο Κράουτς, όπως έλεγαν τη μητέρα της ή να λάβει το επίθετο του Φιλιππινέζου συζύγου της αδελφής της Καρολάιν, Ντόνα, κοντά στους οποίους ζει τις τελευταίες εβδομάδες το κορίτσι, μαζί με την γιαγιά του και μητέρα της Καρολάιν. Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι πιο πιθανό, διότι υπάρχει η σκέψη να υιοθετήσει επισήμως η αδελφή της Καρολάιν και ο σύζυγος της, την μικρή Λυδία, η οποία άλλωστε ήδη αποκαλεί ως «μπαμπά» τον θείο της με τον οποίο μεγαλώνει. Μιλώντας στην εκπομπή ο Ντέιβιντ Κράουτς, πατέρας της άτυχης Καρολάιν, είπε: «Η Λυδία σίγουρα θα αλλάξει το επίθετο της. Πρόθεση μου ήταν να αλλάξει το επίθετο του πατέρας της από την ημέρα της σύλληψης του, στο μνημόσυνο της κόρης μου για όσα είχε κάνει. Θα ήταν απαράδεκτο η Λυδία να φέρει το επίθετο του άνδρα που δολοφόνησε την μητέρα της», ενώ επεσήμανε ότι «Ο νόμος δίνει μια σειρά από λόγους για τους οποίους μπορεί να αλλάξει το επίθετο ενός παιδιού». Όπως σημείωσε ο Ντέβιντ Κράους, «Η Καρολάιν είχε και βρετανική και φιλιππινεζική υπηκοότητα. Θα κάνει και η Λυδία αίτημα για διπλή υπηκοότητα και όταν έχει το διαβατήριο της θα μπορεί να ταξιδεύει ευκολότερα από και προς την Ελλάδα». 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ