Πολύ άσχημες πρέπει να είναι οι κρυφές δημοσκοπήσεις του Μαξίμου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Μαξίμου πριν από λίγες ημέρες επιστράτευσε τον Γιώργο Καρατζαφέρη, για να χαρακτηρίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον πρωθυπουργό του αιώνα. Τελείωσαν φαίνεται οι Μωυσήδες και τα Τσιτάχ.

Η παρέμβαση όμως του προέδρου του ΛΑΟΣ, ήταν «χειρουργική». Δεν είχε σκοπό μόνο να αποθεώσει τον Μητσοτάκη. Ο κύριος στόχος ήταν να αποδομήσει τον Κυριάκο Βελόπουλο στα μάτια των δεξιών ψηφοφόρων. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι το Πρώτο Θέμα που στηρίζει φανατικά την κυβέρνηση, επέλεξε να προωθήσει την ατάκα Καρατζαφέρη για την πολιτική προέλευση Βελόπουλου, πληρώνοντας λεφτά!

B0250915 A2AF 4B85 82BC 1DF6A86EF529

Η ενέργεια αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει ότι τα δημοσκοπικά ευρήματα του Μεγάρου Μαξίμου, είναι τραγικά. Στο πρόσφατο παρελθόν μάλιστα υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα που ήθελαν την Ελληνική Λύση να ζαρώνει ειδικά στη βόρεια Ελλάδα, λόγω της μητσοτακικής κολοτούμπας στην Συμφωνία των Πρεσπών, την άκρως φιλοτουρκική πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη που έχει εξοργίσει το σύνολο των ελλήνων που έχουν ευαισθησία στα εθνικά θέματα και φυσικά τη ληστεία στην ενέργεια και τα καύσιμα.

Τι κάνει λοιπόν το Μαξίμου; Βάζει μπροστά τον Καρατζαφέρη για να χαρακτηρίσει «Πασοκτζή» τον Βελόπουλο! Και το Πρώτο Θέμα χορηγεί την παρέμβαση του ακριβώς με αυτόν τον τίτλο!

Πρόκειται πάντως πραγματικά για απόγνωση. Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχει ουδεμία σχέση με την παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει το κόμμα σε εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, με στελέχη του Σημίτη, ενώ ακολουθεί πολιτική που παραπέμπει σε Λένιν και όχι σε πολιτικό της κεντροδεξιάς. Εάν μάλιστα αναλύσει κάνεις την προέλευση των στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα νομίζει ότι βρίσκεται σε συνεδρίαση Κομμουνιστικού κόμματος με λενινιστική στόχευση.

Θεοδωρικάκος, Ψαριανός, Τατσόπουλος, Μπάμπης Παπαδημητρίου, μόνον ο Τσουκάτος λείπει!

Όλα δείχνουν λοιπόν πως η επιστράτευση Καρατζαφέρη με την χορηγία Μητσοτάκη και των ΜΜΕ που τον στηρίζουν, δείχνει την απόγνωση αλλά και την επικοινωνιακή αυτοχειρία του Μέγαρο Μαξίμου, που οπωσδήποτε είναι προϊόν των τελευταίων δημοσκοπικών ευρημάτων…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ