“Επίθεση” της Αννας Χατζησοφια στην Κάτια Δανδουλάκη για την απεργία των ηθοποιών: Βάζει πλάτη στην Κυβερνηση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε διαδικτυακή της παρέμβαση η Αννα Χατζηδοφια αναφερει για την Κατια Δανδουλάκη:

Η απόφαση της κ. Κάτιας Δανδουλάκη να μην συμμετέχει στην απεργία των καλλιτεχνών βάζει πλάτη στην κυβέρνηση. Όσο για την ερώτηση της “γιατί απεργία δύο μήνες πριν τις εκλογές;” η απάντηση είναι απλή, γιατί τώρα κατατέθηκε το ΠΔ. Αυτά, με όλο το σεβασμό που τρέφω για εκείνη.

Σάλος με την Κατια Δανδουλάκη που κράτησε ανοικτό το Θέατρο της την ημέρα της απεργίας – Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπιλα

53A2FA77 E9C7 4E57 A3AC FEB2E4F42D5A

Ακούσαμε με έκπληξη την αγαπητή και σεβαστή σε όλους μας Κατια Δανδουλακη που κράτησε ανοιχτό το θέατρο της την μέρα της μεγάλης απεργίας όλων των καλλιτεχνών ( αναφαίρετο δικαίωμα στον καθε πολιτη να μην συμφωνεί με απόφαση των οργανων) ότι αυτό έγινε για αντιπολιτευτικους λόγους..

Κρίμα είναι να μας κατατάσσει όλους ότι μόνο.μελημα έχουμε την εργαλειοποιηση των προβλημάτων γιατί έρχονται εκλογές! Μα πριν τις εκλογές η Κυβέρνηση έφερε το χάος με το ΠΔ της.

Δεν το φέραμε εμείς! Εξ άλλου ακόμα και οι ηθοποιοί που πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα είναι στους δρόμους και αυτοί! Αυτό.λεει πολλά. Επίσης οι 4 ηθοποιοί που παίζουν μαζί της θα μπορούσαν απλά να μην πάνε στο Θέατρο κ να της πουν ότι συμμετέχουν στην απεργία.

Δεν το έκαναν από φοβο; Να μην την κακοκαρδισουν; Μα όταν ταυτόχρονα είναι υπέρμαχοι του metoo πως φοβούνται να της πουν το αυτονοητο;

Ούτε εμείς θέλουμε να κλείνει ο.πολιτισμός αλλά όταν αυτός είναι ο μόνος ηχηρός δρόμος για να στείλεις μηνύματα δεν έχεις παρά να το.κανεις!

Μετά την Δανδουλάκη και η Ελένη Ράντου αποφάσισε να μην συμμετάσχει στη 48ωρη απεργία που είχε εξαγγείλει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

47A6F7B1 5C7B 4C6F B6C6 ED1953D39EB0

Η Ελένη Ράντου αποφάσισε να μην συμμετάσχει στη 48ωρη απεργία που είχε εξαγγείλει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, πραγματοποιώντας κανονικά παραστάσεις για το κοινό της, προχθές Τετάρτη και χθες Πέμπτη στο θέατρο Διάνα, όπου παρουσιάζει έναν μονόλογο.

Και με σημερινή ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία, πάντως, παραχώρησε τον θεατρικό της χώρο το πρωινό της Τετάρτης, πρώτης ημέρας της απεργίας, προκειμένου να λάβει χώρα η έκτακτη γενική συνέλευση του ΣΕΗ, εξέφρασε την άποψή της για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, απαντώντας εμμέσως, πλην σαφώς (και) στα προσωπικά πυρά που δέχθηκε από συναδέλφους της.

«Ας μην αποπροσανατολίζουμε τη συζήτηση, μετρώντας ποσοστά επιτυχίας, το αίτημα για ένα πτυχίο αντάξιο των σπουδών, είναι τόσο δίκαιο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί απο κανέναν. Οι διαφωνίες πάνω στον τρόπο που διεκδικείται αυτό το δίκαιο, δεν μειώνουν την υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να δώσει μια λύση αξιοπρέπειας σε τόσα νεανικά όνειρα. Ο στόχος παραμένει αυτός. Δώστε μια λύση σε ένα γόρδιο δεσμό χρόνων που κάνει τη σπουδή, κάτι σαν μεταξύ μας μυστικό, που δεν αναγνωρίζεται πουθενά. Δώστε στους νέους ανθρώπους την αξιοπρέπεια που στερήθηκε η δική μας γενιά. Το ερώτημα για το αν το κλείσιμο των θεάτρων είναι μοχλός πίεσης της εκάστοτε κυβέρνησης, ή αν πυροβολούμε τα πόδια μας με αυτόν το τρόπο, είναι μια άλλη κουβέντα, για άλλη στιγμή», ανέφερε η Ελένη Ράντου στην ανάρτησή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ