Σοκάρει ο Βασίλης Λεβεντης: Ήμουν σαν πεθαμένος, είδα την κηδεία μου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο νοσοκομείο και στην εντατική που νοσηλευόταν όταν διαγνώσθηκε με κορωνοϊό μίλησε ο Βασίλης Λεβέντης.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στη Σάσα Σταμάτη, «ήμουν στην εντατική τρεις μήνες. Μπήκα από τον κοροναϊό και μετά για τρεις μήνες δεν αισθανόμουν τίποτα. Είχα χάσει τις αισθήσεις µου. Ήμουν σαν πεθαμένος.Θυμάμαι µόνο εφιάλτες, αισθανόμουν ότι µε έδεναν, ότι ήμουν φυλακή. Ακόμα και την κηδεία µου είχα δει. Αυτά όλα συνέβαιναν ενώ δεν είχα αισθήσεις, στον ύπνο µου.

Όταν ξύπνησα, είδα πάνω µου σωληνάκια και κατάλαβα ότι ήμουν άρρωστος, ενώ διαπίστωσα ότι είχε γίνει και εγχείρηση καρδιάς, όπου µου τοποθέτησαν βηματοδότη».

Σε ερώτηση αν φοβήθηκε για την ζωή του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε πως:«όταν ξύπνησα, συγκέντρωσα δυνάμεις και είπα «από εμένα εξαρτάται να γίνω καλά». Έκανα και την προσευχή µου και είπα “Θεέ µου, ό,τι εσύ θέλεις”».

Μάλιστα, ο κ. Λεβέντης μετά την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με τον covid νόσησε κα δεύτερη φορά με αρκετά πιο ήπια συμπτώματα.

Όσο για την πολιτική, ανέφερε πως θα κατέβει ξανά ως πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ