Μεγάλη μαγκιά του Νίκου Μάνεση στον αέρα του Alpha

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν από λίγες ημέρες η εφημερίδα Δημοκρατία και το newsbreak.gr δημοσιοποίησαν κατ’ αποκλειστικότητα το συγκλονιστικό βίντεο με τις συνθήκες πολέμου που επικρατούν στο Αιγαίο και τους Έλληνες βατραχανθρώπους και λιμενικούς να ανοίγουν πυρ κατά των Τούρκων εισβολέων, που προσπάθησαν να τους εμβολίσουν.

Πιστεύαμε πως η συγκεκριμένη ενέργεια θα εξόργιζε μόνο τον Ερντογάν και το τουρκικό βαθύ κράτος που έχει το θράσος να παριστάνει και το «θύμα» στο Αιγαίο. Άλλωστε, η «αγάπη» του Ερντογάν για την εφημερίδα Δημοκρατία, είναι γνωστή. Ακόμα εκκρεμούν τουρκικά εντάλματα σύλληψης κατά των δημοσιογράφων της εφημερίδας που είχαν γκρεμίσει τον σουλτάνο με ένα πρωτοσέλιδο που έμεινε στην ιστορία.

Δυστυχώς, πέσαμε έξω. Φαίνεται ότι κάποιοι ελληνόφωνοι των media ενοχλήθηκαν περισσότερο ακόμα και από τους Τούρκους, με την αποκάλυψη του video. Ορισμένοι το έκρυψαν, άλλοι το πλαστογράφησαν, πολλοί το πρόβαλαν χωρίς καν να κάνουν αναφορά στην πηγή. Δημοσιογραφία κατά πως βολεύει το αφεντικό και τον χρηματοδότη δηλαδή.

Υπάρχουν όμως και φωτεινές εξαιρέσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Νίκος Μάνεσης, ο οποίος στην εκπομπή του Σαββατοκύριακο με το Μάνεση, στον Alpha, όχι μόνο απαίτησε να παίξει το βίντεο με τα λογότυπα της Δημοκρατίας και του newsbreak.gr, αλλά ανέφερε επανειλημμένα ότι το βίντεο είναι της Δημοκρατίας.

6249BBEF 6332 43CB B191 D5150A0E1636
Η προβολή του video από το newsbreak

Είναι τόσο μάγκας ο Μάνεσης, που στη συνέχεια έκανε αναφορά και στο μεγάλο σκάνδαλο Novartis, Δηλώνοντας εξοργισμένος που οι ΗΠΑ εισέπραξαν εκατοντάδες εκατομμύρια από ένα σκάνδαλο το οποίο έπληξε το ελληνικό Δημόσιο, στην Ελλάδα όμως δεν έχει τιμωρηθεί κανείς!

Από εμάς, ένα μεγάλο μπράβο στο Νίκο Μάνεση. Θα τον παρακολουθούμε μέχρι να βαρεθεί να κάνει εκπομπές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ