Οι Ράδιο Αρβύλα διακωμωδούν τον Τουρκικό στρατο με ένα εξαιρετικό βιντεο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για άλλη μια φορά οι Ράδιο Αρβύλα και ο Αντώνης Κανακης επεμβαίνουν με τον δικό τους καυστικο τροπο στην επικαιρότητα και δίνουν το στίγμα τους. Αυτή την φορά το θεμα τους ο Τουρκικός στρατός.

Η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα επινόησε την μουσική απάντηση της χώρας μας προς τις γελοίες απειλές και τους εκφοβισμούς η οποία κινείται επίσης σε τραπ ρυθμούς και τονίζει τις ικανότητες των ελληνικών δυνάμεων, που είναι σαφώς μεγαλύτερες.

Να σκορπίσουν τον φόβο και τον τρόμο στους απανταχού εχθρούς τους και φυσικά στην Ελλάδα θέλουν οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας.

Σκέφτηκαν, λοιπόν, να βγάλουν με ένα διαφορετικό τρόπο τις πολεμικές τους «ιαχές» προς πάσα κατεύθυνση και να αποδείξουν ότι είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε βρεθεί στο διάβα τους.

Αυτό έγινε με την δημιουργία ενός…ραπ κομματιού αλλά και ενός βίντεο κλιπ να το συνοδεύει στο οποίο τραγουδούν με βροντερή φωνή και αποφασιστικότητα ναύτες, στρατιώτες και πιλότοι!

Oρισμένες σκηνές στον αέρα θυμίζουν αρκετά την ταινία Top Gun με τον Τομ Κρουζ. 

Οι στίχοι κάνουν λόγο, φυσικά, για το ότι όλοι τους είναι έτοιμοι να «νικήσουν τον εχθρό».

Το σχετικό βίντεο, αν και προκαλεί το γέλιο, έχει δημοσιευθεί και στον επίσημο λογαριασμό του τουρκικού υπουργείου Άμυνας την 1η Ιανουαρίου 2023, γεγονός που αποδεικνύει ότι τα η κατάσταση έχει ξεφύγει πραγματικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ