Γιάννης Μοίρας: «Λίγη ντροπή επιτέλους» κ. Ανδρουλάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχετικά με τις αναρτήσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έκανε δήλωση ο Γιάννης Μοίρας τ. Γενικός γραμματέας των ανεξάρτητων Ελλήνων:

Μετά την από 22/1/2023 ανάρτηση μου στο Facebook (link σε υποσημείωση στο τέλος) με την οποία απαντούσα στον κ. Ανδρουλάκη για τα όσα εκστόμισε σε ομιλία του στη Χαλκίδα για «συγκυβέρνηση Τσίπρα-Ακροδεξιάς», μετά τα σημερινά του tweets, υποχρεώνομαι να προβώ στην ακόλουθη δήλωση. Υπό την ιδιότητα του μακροβιότερου γενικού γραμματέα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, εκλεγμένου μέσα από όλα τα κομματικά όργανα.

Ήταν κ. Ανδρουλάκη ακροδεξιοί οι Παναγιώτης Σγουρίδης, Γιάννης Δημαράς, Κώστας Ζουράρις, η αείμνηστη Χρυσούλα Γιαταγάνα, ο Νότης Μαριάς, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο Γαβριήλ Αβραμίδης και άλλοι βουλευτές και υπουργοί των Ανεξαρτήτων Ελλήνων; Από το ΠΑΣΟΚ και από τον ευρύτερο χώρο της Σοσιαλδημοκρατίας και της Κεντροαριστεράς προέρχονταν!
Ήταν κ. Ανδρουλάκη ακροδεξιοί οι Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, Έλενα Κουντουρά, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Χρήστος Ζώης και άλλοι βουλευτές και υπουργοί; Από τη ΝΔ που προσδιοριζόταν πολιτικά στον μεσαίο χώρο ήταν που προέρχονταν!
Ακροδεξιοί βέροι ήταν (και είναι) οι Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης και φυσικά ο Καρατζαφέρης με τους οποίους εσείς συγκυβερνήσατε, δύο μάλιστα φορές, στην κυβέρνηση Παπαδήμου και στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Ακροδεξιό είναι να χαρακτηρίζεις τη Χρυσή Αυγή «μοναδικό αυθεντικό λαϊκό κίνημα» και να κατασκευάζεις αντικομμουνιστικά παραμύθια, στελέχη σας τα έχουν κάνει αυτά! Μιας και αναφέρατε τον αείμνηστο Ανδρέα, πόσο περήφανος θα ήταν για όλα αυτά;
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ήταν ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα το οποίο εξέφρασε αυθεντικά τη δίκαιη αντίδραση του κόσμου μπροστά στην απόλυτη χρεοκοπία και την απόλυτη καταστροφή στις οποίες το κόμμα σας και η ΝΔ οδήγησαν την Ελλάδα και γι ‘αυτό τον λόγο, έλαβε την ψήφο και τη στήριξη δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων ψηφοφόρων σε πέντε επιτυχημένες αναμετρήσεις (διπλές εκλογές 2012, Ευρωεκλογές 2014, διπλές εκλογές 2015).
Ταγμένοι στο καθήκον της εξόδου της χώρας από τα μνημόνια στα οποία εσείς και η ΝΔ μας οδηγήσατε, κάναμε τη συνειδητή επιλογή να στηρίξουμε έναν τίμιο και έντιμο πολιτικό, τον Αλέξη Τσίπρα. Ένα πολύ μεγάλο τμήμα των στελεχών, των μελών και των ψηφοφόρων, αυτό εξακολουθούμε και κάνουμε και σήμερα, πιστεύοντας στην Πολιτική Αλλαγή και δίνοντας στο πλευρό του τη μάχη και σε αυτές τις εκλογές που έρχονται.
Τον ανιστόρητο διμέτωπο και τον ισαποστασακισμό δεν μπορεί να σας τους απαγορεύσει κανείς. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο ωστόσο, να σας επιτρέψουμε να βιάζετε την πολιτική αλήθεια, να κατηγορείτε ως ακροδεξιό ένα κόμμα που δεν ήταν λέγοντας ψέματα και να προσβάλλετε ένα πολύ μεγάλο πλήθος κόσμου που ήταν τα στελέχη, τα μέλη και οι ψηφοφόροι του. Ως πρώην γενικός γραμματέας του, επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο μέσο που θα σας κάνει να σταματήσετε.

Λίγη ντροπή επιτέλους!!!

documentonews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ