“Κατερρευσαν” οι παρουσιαστές στο Cash Or Trash: Ειμαι ο Ντάνι Τανι και έρχομαι απο την χώρα του Δράκουλα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επέστρεψε επιτέλους μετά απο την παύση για τις εορτες των Χριστουγέννων η αγαπημένη εκπομπή του Σταρ που παρουσιάζει καθε Σαββατοκύριακο η Δέσποινα Μοιραρακη.

Ο Ντάνι Τάνι βρέθηκε στο δωμάτιο της εκτίμησης με τη Δέσποινα Μοιραράκη με ανεβασμένη διάθεση, αφού με το μουσικό όργανο, που φέρνει, της αφιερώνει μια μελωδική καντάδα λέγοντας της παραλληλα πως έρχεται απο τη χώρα του Δράκουλα. Ο Θάνος Λούδος έχοντας στα χέρια του ένα αντικείμενο με προέλευση ιδιαίτερου κατασκευαστή, το όνομα του οποίου αποτελεί μεγάλη ιστορία στην δημιουργία των συγκεκριμένων μουσικών οργάνων στην Ελλάδα, θέτει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει ο Ντάνι Τάνι για μια καλή πώληση στο δωμάτιο των αγοραστών.

Η περίπτωση όμως του Ντάνι Τάνι είναι από εκείνες όπου η προσωπικότητα του πωλητή καταφέρνει να ενισχύσει το αντικείμενο ακόμα περισσότερο στο δωμάτιο των αγοραστών, ακόμα και όταν δεν είναι ικανοποιητική η τιμή της εκτίμησης από τον Θάνο Λούδο. Ο σκοπός της πώλησης του αντικειμένου άλλωστε είναι αρκετά σημαντικός για τον πωλητή, καθώς ελπίζει στη δημιουργία ενός ιδιαίτερου ιδρύματος.

https://twitter.com/prwtofanis/status/1621906323418775553?s=61&t=rC91Dx59caX4jAHPFu5Z9g

Βασικό κριτήριο προκειμένου να αποχωριστεί το αντικείμενό του ο Ντάνι είναι να αγαπήσει αλλά και να εκτιμήσει κάποιος από τους αγοραστές την πραγματική του αξία. Με προσφορές που αγγίζουν ευαίσθητες χορδές, ένας από τους αγοραστές καταφέρνει να πιάσει μια αρκετά υψηλή νότα με την προσφορά του και να συγκινήσει τον Ντάνι Τάνι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ