Έφυγε απο τη ζωη ο Γιώργος Παππάς σε ηλικια μόλις 57 ετων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Παππάς, μέλος του Δ.Σ. της Κίνησης για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου, ο οποίος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Οπως αναφέρει το northernepirusmovement.blogspot.com, ο Γιώργος Παππάς γεννήθηκε στην Αθήνα από γονείς Βορειοηπειρώτες, με καταγωγή από το χωριό Δρόβιανη Αγίων Σαράντα, οι οποίοι ήταν πολιτικοί φυγάδες από το αλβανικό κομμουνιστικό καθεστώς.

Από νεανική ηλικία τάχθηκε στον Αγώνα υπέρ του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, συμμετέχοντας ενεργά και από θέσεις ευθύνης σε βορειοηπειρωτικά σωματεία.

Ο Γιώργος Παππάς έδινε πάντα το «παρών» με προθυμία και ανιδιοτέλεια σε εκδηλώσεις και δράσεις για τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών, έχοντας πολλές φορές και οργανωτικό ρόλο. Ο θάνατος του προήλθε από μετεγχειρητικές επιπλοκές μετά από επέμβαση στην καρδιά.

Η κηδεία του, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η Κίνηση για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στου οικείους του Γιώργου Παππά και υπόσχεται ότι η μνήμη του θα παραμένει ζωντανή τόσο από τα μέλη της όσο και από όλους τους Αγωνιστές για τα δίκαια του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

*πηγή φωτο: northernepirusmovement.blogspot.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ