Ο Εγκέλαδος χτυπά ανελέητα την Τουρκία: Νέος σεισμός 7,6 Ρίχτερ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν πρόκειται για μετασεισμό, αλλά για νέο σεισμό – χιλιάδες οι νεκροί σύμφωνα με τους υπολογισμούς. Ο αριθμός των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί, διότι την ώρα του νέου σεισμού γκρεμίστηκαν κτίρια ενώ από κάτω βρίσκονταν σωστικά συνεργεία για να απεγκλωβίσουν ανθρώπους από τον προηγούμενο σεισμό

ED349B6B 954E 4D5E BC34 B46DCDE5D3C6
Νέα ισχυρή σεισμική δόνηση έπληξε και πάλι τη γειτονική χώρα. Και ενώ η Τουρκία μετράει και ξαναμετράει τις πληγές της από τον μεγάλο σεισμό που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, τώρα καλείται να αναμετρηθεί με ένα νέο «χτύπημα».

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν αναφορά για έναν ισχυρό μετασεισμό 7,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Ωστόσο, η νέα ισχυρή δόνηση αγγίζει τα 7,7 Ρίχτερ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν πρόκειται για μετασεισμό, αλλά για νέο σεισμό!

62E1B2B0 A63B 40CC 8CD1 FF2F65D27DE8

Πριν από λίγα λεπτά, σημειώθηκε νέος μεγάλος σεισμός μεγέθους 7,7 ρίχτερ σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο. Περισσότεροι από 1.300 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και χιλιάδες άλλοι τραυματίστηκαν από τον καταστροφικό σεισμό των 7,8 βαθμών που συγκλόνισε τη νύχτα την Τουρκία και τη Συρία, ισοπεδώνοντας ολόκληρες γειτονιές ενώ πολλές οικογένειες κοιμόντουσαν.

Φόβοι ότι οι νεκροί του φονικού σεισμού 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που έπληξε τα ξημερώματα της Δευτέρας την Τουρκία και την Συρία, θα ξεπεράσουν τους 1.000 εκφράζουν ειδικοί, με τον αριθμό των ήδη επιβεβαιώμενων θυμάτων στις δύο χώρες, να ξεπερνά τους 520 και τους τραυματίες να υπολογίζονται σε περίπου 3.000. Στην Τουρκία, τουλάχιστον 284 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 2.300 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της χώρας, Φουάτ Οκτάι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ