Αφωνία Μητσοτάκη-Θεοδωρικάκου για την εμπλοκή μαφιόζων σε αποφάσεις της ΕΥΠ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για «αφωνία» του πρωθυπουργού και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με δημοσιεύματα για σχέσεις της Greek Mafia με την ΕΥΠ και την ΕΛΑΣ, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Έχουν περάσει πάνω από 24 ώρες από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις του Τύπου για την εμπλοκή μαφιόζων στις έρευνες της ΕΥΠ και στις μεταθέσεις αστυνομικών και από την κυβέρνηση Μητσοτάκη υπάρχει η απόλυτη σιωπή», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση και διερωτάται:

«Πού είναι ο λαλίστατος υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκος; Δεν έχει να πει κάτι, που άνθρωποι του περιβάλλοντος του φέρεται να εμπλέκονται σε ευνοϊκές για τη μαφία μεταθέσεις στην αστυνομία; Έχει την παραμικρή ευθιξία να παραιτηθεί; Πού είναι ο λαλίστατος κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Οικονόμου; Δεν θα βγει να υπερασπιστεί τον κ. Μητσοτάκη, που ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε τίποτα για τις υποκλοπές, αλλά οι μαφιόζοι φαίνεται να μάθαιναν τα πάντα;».

«Η σιωπή τους ισοδυναμεί με επιβεβαίωση της φράσης του Αλέξη Τσίπρα: ”Επί ΣΥΡΙΖΑ η ΕΥΠ κυνηγούσε την Greek Mafia, επί ΝΔ η ΕΥΠ διοικείται από την Greek Mafia””», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καταλήγει: «Ο κ. Μητσοτάκης εκλέχθηκε με σημαία του ασφάλεια των πολιτών. Τελικά οι μόνοι που αισθάνονται ”ασφαλείς” επί Μητσοτάκη είναι οι μαφιόζοι και οι επίορκοι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ