Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Σάλος στο Instagram με το βιντεο του Κώστα Χατζηδάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κωστής Χατζηδάκης εξελίσσεται σε μία από τις πλέον απεχθείς πολιτικές προσωπικότητες που έχουν περάσει από την Ελλάδα της μεταπολίτευσης.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ενώ αποδείχτηκε η παρακολούθηση του, ο ίδιος επέλεξε την σιωπή και την συμβίωση με τους «κοριούς».

Ο υπουργός Χατζηδάκης ανέλαβε την πλέον σκοτεινή και καταστροφική αποστολή, την ληστεία των Ελλήνων μέσω των λογαριασμών του ρεύματος. Το σύνολο των πρωτοβουλιών που αποσκοπούσε όπως αποδείχτηκε στην δημιουργία ενός ιδιωτικού καρτέλ ενέργειας το οποίο κυριολεκτικά έγδαρε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, με μεθοδεύσεις που παραπέμπουν σε βίαιη μεταφορά πλούτου σε συγκεκριμένες τσέπες.

Ως υπουργός Εργασίας, έχει δώσει νέο ρεσιτάλ. Εκτός από την σκοτεινή διαχείριση που έκανε με την υπόθεση Φουρθιώτη, είναι ο άνθρωπος που βλέπει τη συντριπτική πλεοψηφία των συνταξιούχων να εξαθλιώνεται. Ο ίδιος όμως όχι δεν πτοείται, όχι δεν βασανίζεται από τις τύψεις, αλλά εσχάτως αποφάσισε να ανοίξει και κανάλι στο Τικ Τοκ και να ανεβάζει βιντεάκια που προκαλούν το πανελλήνιο…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ