Περίμεναν την κακοκαιρια για να θησαυρίσουν: Μαυραγορίτες πουλάνε πανάκριβα τις αντιολισθητικές αλυσίδες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα η κακοκαιρία Μπάρμπαρα βρισκόταν σε εξέλιξη και οι πολίτες έκαναν ουρές προκειμένου να βρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, η αισχροκέρδεια χτύπησε «κόκκινο», με τις ευλογίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Φοβούμενοι ότι θα πληρώσουν πρόστιμο 80 ευρώ, στα μπλόκα της Τροχαίας, έσπευσαν να αγοράσουν αλυσίδες χιονιού, οι τιμές των οποίων ανέβηκαν κατακόρυφα.

Μάλιστα, καταναλωτές κατήγγειλαν στο Live News ότι διαπίστωσαν πώς είχαν λάβει διαφορετικές αλυσίδες από εκείνες που είχαν αγοράσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τιμές στη χώρα μας έχουν απογειωθεί και στις αντιολισθητικές αλυσίδες, αφού το ίδιο προϊόν στην Ελλάδα κοστίζει 400 ευρώ, στην Ιταλία μπορεί κάποιος να το αγοράσει 289.51 ευρώ και στην Ολλανδία 368.99 ευρώ.

Στη χώρα μας οι ίδιες γαλλικές χιονοκουβέρτες κοστίζουν 150 ευρώ, ενώ στη Μεγάλη Βρετανία μόλις 92.35 και στην Ελβετία 128.95.

Την ίδια ώρα προκαλεί έκπληξη και πολλά ερωτηματικά, το γεγονός ότι περιπολικά στα διόδια και σε σημεία με χιόνια, με αστυνομικούς που «έγραφαν» όσους δεν είχαν στο όχημά τους αλυσίδες, παρατηρήθηκε ότι δεν «φορούσαν» αντιολισθητικές αλυσίδες!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ