Έσωσαν από τα συντρίμμια 8 μηνών μωρό στην Τουρκία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονίζουν οι σκηνές σε Τουρκία και Συρία, με παιδιά να απεγκλωβίζονται από τα συντρίμμια, ενώ την ίδια ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δυστυχώς τα νεκρά παιδιά είναι αμέτρητα, μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Εκατοντάδες είναι τα παιδιά που θάφτηκαν στα συντρίμμια των σπιτιών τους και οι διασώστες παλεύουν με τον χρόνο και το κρύο για να τα ανασύρουν ζωντανά. Συγκλονιστικά είναι τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι διασώστες πρόλαβαν να σώσουν ένα μωράκι μόλις 8 μηνών και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. Ήταν μόνο με το φορμάκι του που φορούσε στον ύπνο του.

Η Αϊσέ κατάφερε να βγει ζωντανή από τα χαλάσματα. Ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρυσε ήταν ο διασώστης που την έσωσε και προσπάθησε να της δώσει κουράγιο. Ο πατέρας της είχε βγει ζωντανός μαζί τη γυναίκα του και τον γιο τους.

Στην Αζάζ, στη Συρία, ένας διασώστης κρατά στα χέρια του ένα κοριτσάκι.

Ένα κοριτσάκι μόλις 18 μηνών ανασύρθηκε νωρίτερα ζωντανό από τα ερείπια σπιτιού στην πόλη Αζάζ, όμως αρκετά μέλη της οικογένειάς του σκοτώθηκαν.

Ο θείος του κοριτσιού έλεγε σε δημοσιογράφο του πρακτορείου Reuters ότι σκοτώθηκαν δύο από τα αδέρφια της μικρής Ραγκντάντ Ισμαήλ και η μητέρα της, που ήταν έγκυος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ